Foto: DELFI

Jau ierasts, ka daļa Latvijas daiļā dzimuma pārstāvju pavasara brīvdienu sezonu atklāj nevis rušinoties pa dārzu, bet gan rokoties lietotu lupatu kaudzēs. Arī šis gads nebija izņēmums. Sestdien, 16.maijā, pašmāju iepirkšanās prieku mīļotājas traucās uz Ķīpsalas izstāžu halli, lai piedalītos lēto lietu Andelē Mandelē, kurā šoreiz bija īpaši padomāts arī par bērniem.

Pasākums notiek vairākas reizes gadā, un tā laikā meitenēm ir iespēja izpārdot savas pavalkātās drēbes un aksesuārus, kā arī iegādāties citu meiteņu garderobes labākās lietiņas.

Pavasara lielā Andele Mandele īpaša ar to, ka apvieno divus iepirkšanās pasākumus. Paralēli plašajā Ķīpsalas hallē norisinājās gan bērnu lietām veltītā Kids, gan Special&Cheap Andele Mandele, kurā iespējams iegādāties īpaši lētas mantas.

Jau no paša rīta pirms pasākuma atklāšanas pie Ķīpsalas mīņājās neskaitāmas iepirkties kāras dāmītes. Rosība lupatu kaudzēs un šopinga prieki hallē nerima līdz pat vēlai pēcpusdienai, padarot laimīgas dažāda vecuma dāmas.

Daudzas uz pasākumu bija ieradušās kopā ar saviem lolojumiem, lai iepriecinātu arī viņus, iegādājoties bērniem drēbītes, no kurām izaudzis kāds cits lolojums. Vēl vairāk - mazajiem bija iespēja arī reālajā dzīvē uz brīdi izmēģināt pārdevāja amatu.

Šoreiz pirmo reizi pasākuma ietvaros notika arī Mazo ķiparu tirdziņš, kur bērniņi varēja tirgoties ar saviem mākslas darbiem un kulinārijas veikumiem.

Jau uzreiz pēc pasākuma neskaitāmās laimīgās lēdijas metās sociālajos tīklos, lai paustu prieku par izdevušos dienu un lieliskiem pirkumiem. No pozitīvā pasākuma ieguva ne tikai tā apmeklētājas - šoreiz Andele Mandele tika rīkota uz labdarības nots, un daļa no mantām aizceļoja pie maznodrošinātajiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!