Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas nogalē Ķīpsalā norisinājās par pastāvīgu tradīciju kļuvušais drēbju, aksesuāru, apavu un citu mantu tirdziņš Andele Mandele, kas šoreiz vienkopus pulcēja gan mazuļu māmiņas, gan tās daiļā dzimuma pārstāves, kuras vēlas papildināt savu ziemas apģērbu krājumu.

Kā pirms pasākuma vēstīja tā organizatore Līva Jaunozola, šoreiz bija nolemts bērnu drēbju un mantiņu tirgošanu apvienot ar īpašo ziemas Andeli Mandeli jeb Winter edition, jo pirms lielās andelēšanās organizatori bija sapratuši, ka Ķīpsalas hallē ir daudz brīvas vietas.

Piedāvājums bija plašs - varēja iegādāties ziemas jakas, kažokus, siltus apavus, ziemas sporta apģērbu, dažādus tamborējumus un citus aukstajam gadalaikam piemērotus apģērbus un aksesuārus, kas kādai vairs nav vajadzīgi, bet citai, iespējams, palīdzēs pārlaist nepatīkamos laika apstākļus.

Ziemas andelēšanā piedalījās ierobežots cilvēku skaits, un šīs izpārdošanas ietvaros pirmo reizi bija izveidota arī Andele Mandele "Virgin" zona, kurā savas mantas izpārdeva tās dalībnieces, kuras līdz šim nekad nebija piedalījušās šajos tirdziņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!