Foto: Vida Press
Skumja vēsts pāršalkusi pasauli – tapis zināms, ka 55 gadu vecumā aizsaulē devusies dažādu amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Endžela Raiola (attēlā), kura šovbiznesā pazīstama ar vārdu Lielā Endža.

Sieviete populāra kļuva pēc dalības kanāla VH1 šovā Mob Wives, kurā tiek stāstīts par sievietēm, kuru vīri vai citi ģimenes pārstāvji nonākuši apcietinājumā, jo tie ielaidušies netīros darījumos ar Ņujorkas mafiju.

Lielā Endža šovā piedalījusies kopš tā pirmsākumiem, un laika gaitā viņa pamanījusies nofilmēties arī vairākos citos raidījumos. Ārvalstu mediji vēsta, ka šonedēļ pēc neveiksmīgas cīņas ar kakla vēzi izdzisusi sievietes dzīvība.

The New York Times ziņo, ka Lielā Endža nomirusi ceturtdien, 18. februārī. Šajā skumjajā brīdī ar šovu zvaigzni viņas Manhetenas miteklī kopā bijuši tuvākie radi un draugi.

Tiesa, vēsts par Lielās Endžas nāvi pasauli pāršalca jau dienu agrāk, nekā viņa patiesībā nomira, taču viņas radi sociālajos tīklos ātri vien nepatiesās baumas atspēkoja.

Savukārt dienu vēlāk šovu zvaigznes oficiālajā Twitter blogā tikla publicēts paziņojums, ka Lielā Endža patiešām mirusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!