Foto: instagram.com/elgitamagone/

Pievilcīgā Elgita Magone (attēlā) pēc šķiršanās no populārā mūziķa Gacho jeb Gata Irbes uz laiku bija pazudusi no publiskās aprites. Nu meitene atkal atgādinājusi par sevi, publiskojot veselu lērumu kārdinošu selfiju.

Elgita vislatvijas slavu iemantoja 2009. gada vasarā, kad sabiedrība uzzināja par viņas un skandalozā basketbolista Armanda Šķēles attiecībām. Toreiz meitene gatavojās uzsākt mācības devītajā klasē.

Pēc attiecībām ar sportistu Elgita savaldzināja populāro mūziķi Gacho. Tauta nodēvēja skolnieci par "nepilngadīgo līgavu" un gaidīja, kurš nākamais salūzīs Elgitas daiļuma priekšā.

Tomēr meitene ar Gacho nodraudzējās piecus gadus, šajā laikā regulāri gozējoties mediju uzmanības centrā. Pagājušā gada vasarā Latvija uzzināja, ka pāris izšķīries. Kamēr Gacho turpināja baudīt tautas un mediju mīlestību, Elgita no publiskās aprites pazuda.

Meitenes fani saskuma, jo vairākus mēnešus pēc šķiršanās Elgitas Instagram foto blogā valdīja klusums. Taču februārī ledus beidzot sakustējies.

Skaistulīte atgriezusies Instagram ar jaunu enerģiju. Nedēļas laikā Elgita savus fanus palutinājusi jau ar 18 attēliem, kuru galvenā varone, protams, ir viņa pati. Latvijas puišiem laiks sarosīties, jo, kā atklāj bildītes, nepilngadīgās līgavas daiļums šobrīd ir pašā plaukumā.

A photo posted by elgita (@elgitamagone) on Feb 15, 2016 at 11:03am PST

A photo posted by elgita (@elgitamagone) on Feb 15, 2016 at 12:39pm PST

A photo posted by elgita (@elgitamagone) on Feb 15, 2016 at 5:38pm PST

A photo posted by elgita (@elgitamagone) on Feb 22, 2016 at 9:22am PST

A photo posted by elgita (@elgitamagone) on Feb 22, 2016 at 9:23am PST

A photo posted by elgita (@elgitamagone) on Feb 15, 2016 at 11:38am PST

A photo posted by elgita (@elgitamagone) on Feb 15, 2016 at 7:21am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!