Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 2. marta, vakarā TV3 debitēja jauns realitātes šovs Tēta nedienas Latvijā. Tā ietvaros pašmāju vīrieši uz savas ādas var pārbaudīt, kā diena paiet sievai – mājsaimniecei. Pirmā sērija izvērtās iespaidīga – ģimenes galva, kurš sākumā mājas darbus veica lādēdamies, šova izskaņā pārsteidza ar publisku bildinājumu.

Šova noteikumi ir vienkārši – ģimenei tiek dotas piecas dienas, kuru laikā vīram un bērniem pilnībā jāiztiek bez mammas. Tētim jāveic dzīvesbiedres ikdienas darbi – jāgatavo ēst, jārūpējas par bērniem, jāuzkopj un jādara citas lietas, kamēr māmiņa bauda atpūtu SPA un nav pat sazvanāma.

Tētis var izmantot piecus glābējzvanus, atsevišķu uzdevumu veikšanai pieaicinot radus, draugus vai cilvēkus no malas. Tiesa, katrs glābējzvans izmaksā 100 eiro no dāvanas vērtības, ko ģimene saņem raidījuma beigās.

Atklāšanas raidījuma galvenie varoņi bija daudzbērnu ģimene no Tukuma. Mamma Gunita jau vairākus gadus nekur nestrādā un audzina bērnus, kamēr tēvs Ēriks strādā celtniecībā. Ģimenē kopā aug sešas atvasītes, no kurām pastarītim ir gadiņš.

Gunitu rutīna ir ļoti nogurdinājusi, viņa jau sērijas sākumā atklāja, ka starp abiem ar dzīvesbiedru izveidojusies plaisa, trūkst romantikas, turklāt mīļotais pat nedomā par kāzām. Atnācis mājās no darba, mīļotais siro internetā vai bauda TV priekus, kamēr sieva viņu visādi aptekalē.

Atpūtu SPA Gunita ļoti izbaudīja, atklājot, ka šādu lutināšanu piedzīvo pirmo reizi dzīvē. Ēriks tikmēr braši tika galā ar visiem pienākumiem, smejot, ka šovs grūtības varētu sagādāt vien "biezajiem", kuri dzīvē nav neko pieredzējuši.

Tomēr tad sākās sarežģījumi, un Ēriks piedzīvoja pirmās grūtības. Jaunākais bērniņš sarīkoja pamatīgu skandālu, pusaugu meita vēlā stundā vēl nebija atgriezusies mājās, un tēvam neatlika nekas cits kā izplūst visai asos vārdos, ko TV3 cenzēja ar pīkstienu rindu.

Šova laikā asaras lēja teju visa ģimene, bet no tēva mutes arvien biežāk skanēja lamuvārdi. Šovā iezīmējās arī ģimenes iekšējās problēmas – piecpadsmit gadus vecā meita vakarus pavadot ārpus mājas pieaugušu draugu kompānijā, un tas satrauc vecākus.

Darot sievietes darbus, Ēriks nonāca pie atziņas, ka varētu būt pienācis laiks mīļoto aprecēt. Pārbaudījuma beigās vīrietis bija aptvēris – mīļotajai jāvelta vairāk laika un jāatjauno zudusī romantika. Tāpēc viņš izmantoja šovu, lai beidzot publiski bildinātu savu bērnu mammu. Šovs ģimenei beidzās laimes asarās, turklāt izturīgais tēvs balvā saņēma ceļojumu 500 eiro vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!