Foto: Vida Press

Skandalozā un slavas kārā franču un krievu izcelsmes dziedātāja Nadja Voljanova (attēlā) ir nelabojama – viņa pat sarkanā paklāja pasākumā neprot uzvesties un nav valdāma. Biksīšu zibināšana, šķiet, kļuvusi par viņas iecienītāko brīvdienu nodarbi.

Ik gadu Beverlihilzas viesnīcā Beverly Hills Hotel tiek rīkots burziņš Night of 100 Stars. Tajā uz sarkanā paklāja iespējams pagozēties tiem sīkstajiem cilvēciņiem, kas gadiem ilgi neveiksmīgi mēģina izsisties kino industrijā.

Lūgto viesu vidū bijusi arī Nadja, un draiskā dīva kārtējo reizi parūpējusies, lai fotogrāfu kameras un starmešu gaismas būtu vērstas viņas virzienā. To dziedātāja panākusi ar pikantu un caurspīdīgu tērpu.

Kleitas svārku daļa bija veidota no mežģīnēm, savukārt savu kāju Nadja lepni izslējusi no dziļa šķēluma, kurš sniedzās līdz pat pašai krievu skaistules intīmākajai ķermeņa vietiņai.

Diez vai kādu pārsteidza fakts, ka Nadja zem caurspīdīgās kleitas bija uzilkusi spilgti rozā stringus, kurus, protams, pamanījās arī nozibināt sanākušajiem viesiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!