Foto: instagram.com/courtneyastodden/

Par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētā Kortnija Stodena (attēlā) aktīvi rosās sociālajos tīklos, un nesen viņa pārsteigusi daudzus – blondā daiļava publiskojusi vairākus foto, kuros viņa redzama dabiskā paskatā.

Kortnija reti iziet ārpus mājas ar neizkrāsotu seju, taču nepilngadīgā līgava ir gatava darīt visu, lai par viņu runātu – pat atrādīt savu piemīlīgo ģīmīti bez grima.

Efektīgā blondīne savā Instagram blogā nesen publicējusi divus unikālus foto, kuros viņa redzama dabiskā paskatā. Vienā no attēliem viņa, tērpusies seksīgā apakšveļā, pozē pie spoguļa.

Saturday night calls for Netflix, champagne & pizza 📽🍸🍕

A photo posted by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on Mar 19, 2016 at 7:11pm PDT

Savukārt otra bildīte ir īpaša – tajā Kortnija redzama ar plāksteriem aplīmētu seju. Daiļā būtne foto aprakstā skaidrojusi, ka viņa todien apstrādājusi dažas negantas pumpas, kas uzmetušās uz viņa smukā vaiga.

The real me. At home treating pimples. #nofilter #nomakeup 😝☝🏻️ haha

A photo posted by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on Mar 17, 2016 at 7:13pm PDT

Attēli, kuros Kortnija redzama bez grima, izpelnījušies neviennozīmīgu novērtējumu. Kamēr fani jūsmojuši, ka nepilngadīgā līgava esot dabiska skaistue, nelabvēļi ņirgājušies, ka bez kosmētikas kārtas uz ģīmīša viņa izskatoties visai baisi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!