Foto: instagram.com/courtneyastodden/
Par nepilngadīgo līgavu dēvētā amerikāņu sabiedrības dāma Kortnija Stodena (attēlā) savā dziļākajā būtībā, visticamāk, ir nūdiste. To, ka viņas lielākais hobijs ir atkailināšanās, pievilcīgā blondīne kārtējo reizi apliecinājusi, publiskai apskatei izliekot īpaši draisku foto.

Laika gaitā nepilngadīgā līgava darījusi visu iespējamo, lai viņas vārds parādītos tabloīdu virsrakstos, un visbiežāk viņa to panāk, atkailinot savas silikona krūtis un tvirto dupsi. Savus apetītlīgos apaļumus daiļava kārtējo reizi atrādījusi savā Instagram foto blogā.

Kortnija publicējusi bildīti, kurā viņa pilnīgi plikiņa vāļājas uz piepūšamā matrača baseinā. Tiesa, efektīgā blondīne savas kailās pēdas piesegusi ar rozā augstpapēžu kurpēm, jo ekstremitātes viņa, iespējams, uzskata par pašu intīmāko sava ķermeņa zonu.

Foto jau atkal sajūsminājis un uzbudinājis fanu tūkstošus, un Kortnija izpelnījusies ne tikai sociālo tīklu lietotāju interesi, bet arī mediju ievērību. Stodena jau atkal panākusi to, ka par viņu raksta visi lielākie tabloīdi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!