Foto: Vida Press

Par nepilngadīgo līgavu dēvētā amerikāņu sabiedrības dāma Kortnija Stodena (attēlā) 29. augustā atzīmēs 21 gada jubileju. Šī notikuma gaidās īpaši lielu ievērību izpelnījušies foto, kuros redzams, kā efektīgā blondīne izskatījās pirms pieciem gadiem.

Kortnija slavu izpelnījusies ar savu daiļo ķermeni un to, ka 16 gadu vecumā viņa apprecējās ar aktieri Dagu Hačisonu, kurš daudziem pazīstams kā Horass no seriāla Pazudušies (Lost). Viņš tobrīd bija 51 gadu vecs.

Kad Kortnija sasniedza 18 gadu vecumu, mīļotais viņai uzdāvināja silikona krūtis, un pēdējos gados brangie apaļumi bijuši viņas panākumu galvenā atslēga. Laika gaitā blondīnīte ar apskaužamu regularitāti darījusi visu iespējamo, lai par viņu runātu, un visbeidzot šogad viņa nofilmējās arī savā pirmajā pornofilmā.

Tiesa, Kortnijas krūtis nav vienīgā ķermeņa daļa, kas pēdējos gados piedzīvojusi izmaiņas. Kā liecina nepilngadīgās līgavas jaunības dienu foto, laika gaitā pamatīgas pārvērtības ieviesušās arī viņas sejā.

Ārvalstu mediji, aptaujājot jomas ekspertus un plastikas ķirurgus, secinājuši, ka Kortnijas sejai veiktas vairākas operācijas un viņai pārveidotas ne tikai lūpas, acis un vaigi, bet arī deguns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!