Ukraiņu dziedātājs Stass Kostjuškins (attēlā) šonedēļ satriecis daudzus, publiski pirmo reizi runājot par bērnībā piedzīvotu pāridarījumu, kas ietekmējis visu vīrieša dzīvi.

Šonedēļ, viesojoties telekanāla Украина raidījumā Утро с Украиной, populārais skatuves mākslinieks pirmoreiz plašākai sabiedrībai pastāstījis par šausmīgu bērnības pieredzi.

Viņš atklājis, ka tālajā 1979. gadā, kad Stass bijis vien astoņus gadus vecs, viņš ar biedriem devies izlūkgājienā uz kādu vietējo rūpnīcu.

Pa ceļam mazie zēni sastapuši vecākus puišus, kuri nav bijuši labvēlīgi noskaņoti un sākuši puikām draudēt.

Mazais Stass gribējis aizbēgt, bet neģēļi piedraudējuši – ja viņš tā darīs, tad varēs vecākiem vēlāk pastāstīt, kur aprakti pārējie biedri.

Puika palicis, jo nav vēlējies pamest draugus. Televīzijas pārraidē grupas Чай вдвоем bijušais dalībnieks trīcošā balsī pastāstījis, ka vecākie puiši viņu izvarojuši.

Kostjuškins atklājis, ka viņi ar draugiem nolēmuši neko saviem vecākiem neteikt. Gan tāpēc, ka baidījušies, gan tāpēc, ka lāga pat nav aptvēruši, kas notiek.

"Man bija tik maz gadu, ka es līdz galam nesapratu, kas ar mani izdarīts. Es toreiz vispār nesapratu, priekš kam viņiem tas bija vajadzīgs," TV pārraidē atzinis dziedātājs un nav slēpis – bērnībā pārdzīvotais ietekmējis visu viņa tālāko dzīvi un radījis neizdzēšanu psiholoģisku traumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!