Foto: EPA/LETA

Viena no pasaulē slavenākajām blondīnēm, modele un aktrise Pamela Andersone (attēlā) aizvadītajā nedēļas nogalē nolēmusi atklāt kādu šausmīgu atgadījumu no savas pagātnes – viņa pusaudzes vecumā izvarota.

Andersone nedēļas nogalē apmeklēja Kannu kinofestivālu, un tur, uzstājoties dzīvnieku tiesību aizstāvībai veltītā pasākumā, nolēmusi publiski pastāstīt par bērnībā piedzīvoto.

Modele atklājusi, ka kopš sešu gadu vecuma viņai uzmākusies pašas auklīte, bet 12 gadu vecumā viņa tikusi izvarota.

"Es biju aizgājusi ciemos pie paziņas, bet viņa vecākais brālis nolēma man iemācīt nardu galda spēli. Pēc tam viss aizgāja līdz muguras masāžai, bet beidzās ar izvarošanu - tā bija mana pirmā heteroseksuālā pieredze. Viņam bija 25 gadi, bet man - 12," ārvalstu mediji citējuši aktrises stāstīto.

Viņa arī atklājusi, ka 15 gadu vecumā vēlreiz pakļauta seksuālai varmācībai un piedzīvojusi grupveida izvarošanu - to ierosinājis viņas toreizējais mīļotais.

"Viņš nolēma, ka tā būs aizraujoša nodarbe - kopā ar sešiem draugiem mani izvarot. Toreiz man vienkārši gribējās pazust no zemes virsmas," emocionāli senos notikumus atcerējusies Andersone.

Vecāki tolaik meiteni nav aizsargājuši - māte rāvusies divos darbos, bet tēvs bijis aizrāvies ar alkoholu, tāpēc Pamelai pašai vajadzējis tikt galā ar pārdzīvoto. Viņa mierinājumu radusi mīlestībā pret dzīvniekiem, kas palīdzējis uzveikt depresiju un dziļo vilšanos cilvēkos.

Emocionālās atmiņas atstājušas iespaidu uz kinofestivāla viesiem - pēc savas runas Andersone ar laulāto draugu Riku Solomonu organizējuši nardu spēli. Lai tajā piedalītos, viesiem bija jāšķiras no krietnas summiņas, un viena vakara laikā dzīvnieku aizsardzības fonds savācis 170 tūkstošus ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!