Foto: Instagram.com/olympiagreece/
Jauniņā Grieķijas un Dānijas princese Marija-Olimpija (attēlā) šovasar svinēs 20 gadu jubileju. Viņa izaugusi par skaistu, sievišķīgu dāmu, un savus dotumus augstdzimusī būtne nekautrējas izrādīt arī publiski.

Kā jau daudzi jaunieši, arī Olimpija aktīvi rosās sociālajos tīklos. Grieķijas karaļnama atvases Instagram foto blogam ir prāvs sekotāju pulciņš, un meitene plaši atspoguļo savas ikdienas gaitas.

Izskatīgā princese savus Instagram sekotājus iepriecinājusi ar vairākiem pludmales foto, kuros viņa redzama bikini, un šī iemesla dēļ Olimpijas vārds atkal izskanējis ārvalstu medijos.

Meitene izpelnījusies ne tikai jūsmīgus interneta komentētāju, bet arī žurnālistu komplimentus, un princeses slava turpina izplatīties.

Jau vēstīts, ka Olimpijas tēvs ir Grieķijas un Dānijas princis Pavloss, bet māte – Marija-Šantala Klēra, kuras tēvs ir miljardieris Roberts Vorens Millers.

Olimpija ir dzimusi Ņujorkā, bet augusi Londonā, kur viņa studē drāmu, mākslas vēsturi un fotogrāfiju. Viņai ir četri jaunāki brāļi.

Tāpat jāatzīmē fakts, ka šī gada sākumā laikrakstos izskanēja runas, ka Olimpija uzsākusi mīlas romānu ar britu princi Hariju, taču baumām tā arī netika gūts apstiprinājums.

Pool side

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on Mar 23, 2016 at 11:45am PDT

🐟☀️

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on Mar 19, 2016 at 11:37am PDT

Now serving 99 cent dreams

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on Mar 18, 2016 at 1:35pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!