Foto: Vida Press
Britu daiļava Džordžīna Klārka un viņas meita Keila (abas attēlā) ir spilgts piemērs tam, ka daži plastisko operāciju veikšanā nezina mēru. Sabiedrība uzskata, ka abas sevi izķēmojušas, taču viņām ir nospļauties par to, ko domā citi. Māmiņa un meitiņa debitējušas realitātes šovā.

Jau vēstīts, ka 39 gadus vecā Džordžīna un par viņu 18 gadus jaunākā Keila abas kopā par dažādām plastiskajām operācijām iztērējušas vairāk nekā 75 tūkstošus eiro.

Abas ir kā apsēstas ar britu modeli, "seksbumbu" un sabiedrības dāmu Keitiju Praisu, un katras veiktās operācijas vai procedūras mērķis ir viens – pēc iespējas vairāk līdzināties dievinātajai slavenībai.

Lai gan sievietes vairākās intervijās britu medijiem stāstījušas, ka ir pilnībā apmierinātas ar savu izskatu un plastisko operāciju rezultātiem, citi viņas nereti dēvē par ērmiem un klauniem.

Sievietēm patīk pakacināt savus nelabvēļus, un viņām tas arī tīri labi padodas – ar plastiskajām operācijām apsēstā mamma un meita nesen debitējušas britu realitātes šovā My Mum's Hotter Than Me.

Šovā tiek stāstīts par māmiņām, kuras par visām varītēm cenšas būt seksīgākas nekā viņu meitas. Džordžīnas un Keilas debija televīzijā bijusi žilbinoša – sabiedrība sadalījusies divās nometnēs.

Vieni pār abām izgāzuši žulti, bet citi uzjautrinājušies par sieviešu izķēmotajām sejiņām. Savukārt mamma un meita panākušas savu – par viņām runā un vienaldzīgo nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!