Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā), kurai par savu milzīgo popularitāti jāpateicas pašas brangajam dupsītim, nekad nav kautrējusies provocēt un kacināt sabiedrību ar neķītriem foto. Iespējams, viņa aizgājusi par tālu.

Jaunākie ārvalstu mediju ziņu virsraksti liecina, ka Kardašjanai izdevies pamatīgi nokaitināt daudzus un šoreiz publiska plikumu izrādīšana nav attaisnojusies.

Tiek vēstīts, ka sestdienas vakarā dziedātājas Bejonsas fanu armija ar aizturētām elpām un trīcošām sirdīm gaidījuši mākslinieces jaunākā albuma Lemonade iznākšanu. Tas jau iepriekš nodēvēts par pašu svarīgāko brīvdienu notikumu pasaules šovbiznesā.

Deviņos vakarā pasaules novērtējumam sniegts Bejonsas jaunākais muzikālais veikums, taču Kardašjana bijusi tik nešpetna, ka mēģinājusi nozagt dziedātājas šovu un aizēnot viņas slavas stundu ar saviem plikumiem.

Tabloīdi vēsta, ka Kardašjana sestdienas pievakarē apmeklējusi draugu kāzas. Laikā, kad digitālā formātā iznācis Bejonsas jaunais albums, brangās pēcpuses īpašniece savu Instagram foto blogu sākusi pārpludināt ar piedauzīgiem foto.

Tas ne pa jokam nokaitinājis daudzus – sociālo tīklu lietotāji gānījušies, ka Kardašjana nezinot mēru, jo mirklī, kad Bejonsa, kura nereti tiek dēvēta par mūsdienu popmūzikas karalieni, izdod albumu un viss internets burtiski vārās par mākslinieci, Kima mēģina viņu aizēnot.

Ļaudis sprieduši, ka Kardašjana pēkšņā rosība esot skaidra zīme, ka viņas kāre pēc uzmanības nav valdāma. Kimai tik ļoti derdzies, ka internets runā par Bejonsu, ka viņa centusies nozagt daļu uzmanības sev.

Tiesa, šoreiz lielā dibena īpašniecei tas nav izdevies. Lielākā daļa sociālo tīklu lietotāju Kimai ieteikuši nomierināties un beidzot rimties, jo viņa jau kļūstot nožēlojama, mēģinot talantīgu dziedātāju aizēnot ar savu vienīgo talantu – plikas miesas zibināšanu un provocēšanu.

My cutie

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 23, 2016 at 4:12pm PDT

014

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 23, 2016 at 9:53pm PDT

001

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 23, 2016 at 6:05pm PDT

004

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 23, 2016 at 7:22pm PDT

006

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 23, 2016 at 7:29pm PDT

007

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 23, 2016 at 8:06pm PDT

013

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 23, 2016 at 9:35pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!