Foto: Publicitātes foto
Ārvalstu mediji vēsta, ka 20 gadus jauniņā krievu daiļava Ariana (attēlā) apņēmusies studēt universitātē. Tiesa, viņai nepietiek līdzekļu, lai īstenotu sapni par augstākās izglītības iegūšanu, tādēļ meitene izspēlējusi savu lielāko trumpi – viņa internetā tirgo savu nevainību.

Mediju ievērības lokā Ariana nonākusi pēc tam, kad viņa piereģistrējusies kādā eskorta pakalpojumu piedāvāšanas interneta vietnē ar paziņojumu, ka joprojām ir nevainīga un ir gatava pārdot savu tikumiņu.

Meitene sarīkojusi izsoli – sākumcena par viņas nevainību ir aptuveni 150 tūkstoši eiro. Kā jau tas bija paredzams, ļaužu interese ir milzīga. Tiesa, viedoklis par daiļavas rīcību ir neviennozīmīgs – daudzi viņu publiski nosodījuši.

Sarunā ar medijiem Ariana pastāstījusi, ka viņa nekad mūžā nav bijis sekss, un tā, iespējams, ir atslēga uz panākumiem. Meitene vēlas pamest Krieviju un doties uz ārzemēm studēt medicīnu.

Tiesa, studiju maksa ir ļoti augsta, turklāt vēl jāmaksā par mitekļa īrēšanu. Tāpat jāierēķina dzīvošanas izdevumi – pārtika, sabiedriskais transports un vēl citas ikdienišķas lietas.

Ariana zina, ka daudzi studenti paralēli mācībām strādā, lai spētu savilkt kopā galus, taču viņa vēlas pilnībā koncentrēties medicīnas studēšanai, nevis rauties vairākos darbiņos, lai spētu visu pavilkt.

Pēc ilgām pārdomām viņa nolēmusi pārdot savu nevainību. "Tas ir vienkāršākais veids, kā ātri tikt pie naudas," skaidrojusi meitene. Tāpat viņa piebildusi, ka ir pieaugusi sieviete un var pati ar savu ķermeni darīt, ko vien vēlas. Neko neētisku viņa tajā visā nesaskata.

Ariana skaidrojusi, ka viņai līdz šim nav izdevies nodibināt romantiskas attiecības, turklāt, pārdodot savu nevainību, viņa izvairīsies no tā, ka tikumiņš tiks atdots kādam, kurš vēlāk varētu viņu sāpināt un salauzt viņas sirdi.

Arī Arianas draudzene Lolita tajā pašā tīmekļa vietnē un par to pašu summu pārdod savu nevainību. Tiesa, viņas motīvus gan medijiem pagaidām nav izdevies noskaidrot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!