Foto: Vida Press
Amerikāņu peldētājs Raiens Lohte, kurš Riodežaneiro notikušajās olimpiskajās spēlēs melu dēļ iekūlās pamatīgā skandālā, saderinājies ar žurnāla "Playboy" modeli Keilu Reju Rīdu (abi attēlā).

Pāris par priecīgo notikumu sabiedrību informēja, sociālajo tīklos ievietojot foto, kurā 25 gadus vecā līgaviņa iemūžināta ar saderināšanās gredzenu pirkstā.

"Man trūkst vārdu. Kāds skaistums! Esmu tevī ļoti iemīlējusies," pēc bildinājuma saņemšanas jūsmoja Keila, kura ar peldētāju iepazinās gada sākumā kādā naktsklubā.

Speechless. Absolutely beautiful. So in love with YOU. ❤️

A photo posted by KAYLA RAE REID (@kaylaraereid) on Oct 9, 2016 at 7:17pm PDT

Jau vēstīts, ka Lohte Rio spēļu laikā, kad peldēšanas sacensības jau bija noslēgušās, Lohte apgalvoja, ka viņam un vēl trim ASV izlases sportistiem pa ceļam uz olimpisko ciematu esot uzbrukuši bruņoti laupītāji. Vēlāk gan izrādījās, ka peldētāji šo stāstu ir izdomājuši – Rio policija nāca klajā ar pierādījumiem, ka sportisti paši sarīkojuši nekārtības.

Vēlāk gan Lohte savu rīcību nožēloja un atvainojās, bet šie meli sportistam maksāja vairākus sponsorus, kā arī viņš tika sodīts ar desmit mēnešu diskvalifikāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!