Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 31. oktobra, vakarā pie televizoru ekrāniem varēja pulcēties visi mīlas intrigu fani – pie skatītājiem atgriezās TV3 šova "Precētie pret brīvajiem" otrā sezona.

Šova formāts palicis līdzšinējais – trīs puiši un viena meitene, kura meklē mīlestību. Visu sarežģītu padara fakts, ka divi no stiprā dzimuma pārstāvjiem ir aizņemti, bet meitenei jāuzmin, kura sirds ir brīva.

Galvenā balva ir ne tikai iespējama mīlestība, bet arī 800 eiro. Ja meitene uzmin, kurš puisis ir brīvs, viņa saņem naudu un var to tērēt kopā ar jauno draugu. Ja viņai viļas, naudu saņem attiecībās esošais puisis.

Tā kā abi aizņemtie puiši visiem spēkiem cenšas samulsināt meiteni un pārliecināt par to, ka arī viņiem nav attiecību, drosminieces uzdevums patiesi nav viegls, bet pārbaudījums jāiztur arī precēto vīru sievām – viņas kļūst par lieciniecēm, kā mīļotie laiž pa kreisi.

Pirmajā jaunās sezonas raidījumā šovā mīlu atrast cerēja Krista Bičevska, bet meiteni savaldzināt centās Rihards Traščenoks, kurš strādā būvniecības nozarē, 25 gadus vecais kaislīgais sportists Justs Gūtmanis un Pāvels Mordvičevs, kurš darbojas tirdzniecībā.

Smukulītis Rihards un viņa pārliecinātā Diāna

Foto: Publicitātes foto
Sākumā Krista devās pie Riharda, kurš virtuvē slēpa sieviņu un pirmdzimtā māti Diānu (abi attēlā), kura aizkadrā baidījās, ka draugs patiesi varētu doties uz vēl kādu randiņu ar jauniepazīto skaistuli.

Puisis prasmīgi meloja, meitenei acīs skatīdamies, bet Krista dažādiem veidiem centās izvilināt, vai viņš patiesi ir brīvs. Tad abi ķērās pie spēļu kārtīm, un zaudētājam bija jāizpilda kāds no uz lapiņām uzrakstītajiem uzdevumiem.

Iesākumā Krista atvadījās no jaciņas, tad Rihards mēģināja parunāt ar gurķi mutē, bet tad viņus gaidīja grūtākais uzdevums – Rihardam bija jānobučo pretiniece, bet viņš izvēlējās atturīgu buču uz vaiga.

Valdzinošajam puisim izdevās iekarot meitenes simpātijas, ko, protams, nevarēja nepamanīt arī viņa mīļotā sieviete, kura labi apzinājās, kāds smukulītis ir viņas dzīvesbiedrs – Diāna bija tik drosmīga, lai atzītu, ka viņi gluži vienkārši nevar zaudēt.
Foto: Publicitātes foto

Puncīša apgleznošana un nīgrais brālēns

Foto: Publicitātes foto
Justs meiteni sagaidīja ar svaigi skūtu vaigu, bet tikmēr blakusistabā slēpās puiša brālēns, kuram biedra mēģinājumi pārliecināt meiteni – rokas bučošana un banālas frāzes – par savu brīvo sirdi lika izmisumā sist pa pieri.
Lai gan Justs ir brīvs, viņš savas pieklājīgās uzvedības dēļ radīja bažas, ka ir aizņemts. Brālēns puisi uzmundrināja, un tad Justs ļāva Kristai noskūt sev ūsas.

Meitenei ar to nepietika – viņa pieprasīja Justam novilkt kreklu, aizkadrā brālēns pukstēja par radinieka nepamatoto kautrību, bet Krista jau bija gatava ar ūdenskrāsām aprakstīt viņa torsu. Justs arī aicināja meiteni izģērbties un aprakstīja viņas puncīti, tādējādi vēlreiz apliecinot, ka ir brīvs čalis.

Justs arī bija gatavs bučoties, bet šo uzmanības apliecinājumu apturēja pati meitene un vēlāk atzina – puiša centība liek domāt, ka viņš ir aizņemts.
Foto: Publicitātes foto

Rakstura nesaderība jau pirmajā randiņā

Foto: Publicitātes foto
Pēdējo Krista apciemoja Pāvelu, kurš kopā ar mīļoto sievieti Inesi (abi attēlā) pirms meitenes ierašanās drudžaini vāca viņas mantas, bet draudzene satraucās, ka Krista varētu ieraudzīt viņas izkritušos matus vai sprādzītes.

Krista pie puiša ieradās kāzu kleitā un ar ultimātu – ja puisis ir brīvs, tad lai ved uz "zagsu". Tas Pāvelu nesamulsināja un viņš piekrita doties precēties.

Aizkadrā puiša mīļotā sieviete satraukti vēroja Pāvela un Kristas randiņu, vērtējot "sāncenses" valdzināšanas paņēmienus, bet īsts pamats satraukumam nebija – Kristu mulsināja Pāvela bravūrīgā daba.

"Puisis ar mani runā nepatīkamā intonācijā. Es būtu laimīga ātrāk beigt randiņu," kamēr puisis konsultējās ar draudzeni, kamerām atzina Krista.

Tas gan netraucēja abiem pēc tam ļauties deju duelim pie TV ekrāna, un Pāvels, mēģinot pārliecināt meiteni, ka patiešām ir brīvs, izteica viņai komplimentu par dibenu, iegrābās tajā un sāka jaunkundzi nēsāt pa istabu.

Tiesa, meitene pēc visa notikušā skaidrā tekstā paziņoja, ka otro randiņu ar šo puisi nevēlas.
Foto: Publicitātes foto

Kuru meitene izvēlēsies?

Foto: Publicitātes foto
Otrajā tikšanās reizē, uz kuru ieradās jau visi trīs puiši, Kristai jau bija jāizvēlas, kurš no viņiem ir brīvs.

Viņa atklāja, ka pēc randiņa ar Rihardu viņš ieradies pie meitenes sapnī, bet kopā ar savu draudzeni, un Krista ticot sapņiem, tāpēc tas licis pārvērtēt savu izvēli.

Randiņu ar Justu Krista vērtēja kā jautrāko savā mūžā piedzīvoto tikšanos, bet randiņu ar Pāvelu atzina par mūžā trakāko randiņu.

Intuīcija meiteni nepievīla, un viņa izvēlējās Justu, atzīstot – viņa gluži vienkārši vēlētos, lai viņš ir brīvais puisis. Krista kopā ar jauniegūto draugu ieguva 800 eiro, un abiem atliek vien izlemt, vai dalīs to uz pusēm vai tērēs kopīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!