Foto: Vida Press

Šovasar tapa zināms, ka Kembridžas hercogienes Katrīnas māsa Pepa Midltone saderinājusies ar biznesmeni Džeimsu Metjūsu (abi attēlā), un tagad gaismā nākusi detalizētāka informācija par kāzām, kas notiks nākamgad.

Kāds tuvs Pipas draugs izdevumam "The Sun" apstiprinājis – kāzas tiks rīkotas nākamā gada maijā. Pāris gatavojas salaulāties intīmā ceremonijā bez liekas mediju un sabiedrības uzmanības.

Lai gan iepriekš tika izteikti minējumi, ka Pipa laulāsies Londonā vai Skotijā, anonīmais informators pastāstījis, ka kāzas notiks nelielā dievnamā līgavas dzimtajā mazpilsētā – Svētā Marka baznīcā Inglfīldā.

"Ir bijušas spekulācijas, ka Pipa varētu precēties savam līgavainim piederošajā medību namiņā Skotijā vai greznā ceremonijā Londonā, taču viņa ir tradicionāla meitene un grib precēties savās mājās," sacījis informators.
Foto: Vida Press

Avots "The Sun" pastāstījis, ka zināma loma ceremonijā būs atvēlēta arī abiem karaliskajiem mazuļiem – Pipas māsas Katrīnas bērniem princim Džordžam un princesei Šarlotei.

Plānots, ka mazais Džordžs baznīcā uz spilventiņa ienesīs jaunā pāra gredzenus, savukārt Šarlote būs ziedu meitene.

Savukārt svinības ar aptuveni 150 lūgtajiem viesiem notiks Pipas vecāku īpašumā Bērkšīrā, kas atrodas netālu no baznīciņas, kurā notiks laulību ceremonija.

"Viņas mamma ir ļoti iesaistījusies kāzu plānošanā, un viņa grib ģimenes māju parādīt visiem draugiem. Turklāt kā lai viņa sacenšas ar Keitu, kura precējās Vestminsteras abatijā un Bekingemas pilī? Šādi Pipai svarīgā diena būs ļoti privāta un īpaša," "The Sun" stāstījis zinātājs.
Foto: Vida Press

Savukārt līgavas kleita būšot klasiska, rotāta mežģīnēm un noteikti ar kuplu svārku daļu, jo viņa nevēloties, lai atkārtotos māsas Katrīnas kāzu scenārijs – toreiz Pipa bija ģērbusies pieguļošā kleitā un mediji vēlāk tīksminājās par viņas formīgo dupsi. Viņa par to esot jutusies ļoti apkaunota.

Viesu vidū, protams, būs arī prinči Viljams un Harijs, taču, kas interesanti, hercogienei Katrīnai nebūs uzticēts līgavas māsas vai vedējmātes gods.

"The Daily Mail", aptaujājot karaliskās ģimenes gaitu ekspertus, noskaidrojuši, ka tas darīts ar nodomu – Katrīna, visticamāk, nevēlas savu māsu aizēnot viņas īpašajā dienā.

Starp Pipu un Džeimsu romantiskas attiecības izveidojās pirms vairāk nekā pieciem gadiem. Tiesa, 2012. gadā abi pašķīrās, taču pāris gadus vēlāk atkal uzvirmoja vecā mīlas dzirksts, kas vainagojās ar bildinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!