Foto: Instagram.com/robintripledee/
Ja vīrietim ir brangi muskuļi, ļaužu sajūsma ir garantēta. Savukārt par sievietēm ar izteiksmīgu ķermeņa reljefu viedokļi dalās. Arī kanādiešu kultūristei, bodibildinga piekritējai un fitnesa modelei Robinai Triplai Dī (attēlā) ir gan pielūdzēji, gan nelabvēļi.

Šobrīd 45 gadus vecā sieviete kultūrismam pievērsusies agrā jaunībā. Savas karjeras laikā viņa izcīnījusi neskaitāmus titulus, un bodibildinga piekritēju aprindās viņa izpelnījusies lielu cieņu un respektu.

Tiesa, sabiedrības novērtējums ir neviennozīmīgs – netrūkst tādu, kas uzskata, ka viņa jau sen pārkāpusi šauro robežu starp ķermeņa uzturēšanu formā un pārspīlēšanu ar fiziskajām aktivitātēm.

"Arī mani vecāki nekad nav atbalstījuši manu aizraušanos ar bodibildingu. Tas ir skumji. Bet es esmu ar to samierinājusies un vienmēr esmu turpinājusi darīt to, kas man patīk," kādā intervijā savulaik stāstījusi Robina.

Nelabvēļu nosodījums Robinai nav liedzis profesionālajā sfērā gūt labus panākumu. Arī viņas privātā dzīve izvērtusies ļoti veiksmīga – viņai ir mīlošs vīrs un divas pieaugušas meitas.

Savukārt šogad Robina kļuva par vecmāmiņu, un kultūriste sociālajos tīklos labprāt lepojas ne tikai ar savu brango muskuļu fotogrāfijām, bet arī aizkustinošiem momentuzņēmumie, kuros viņa iemūžināta kopā ar mazbērnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!