Foto: F64

Šonedēļ tapa zināms, ka dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) šogad izlēmusi startēt "Eirovīzijas" dziesmu konkursa nacionālajā atlasē Lietuvā. Daudzus šāds izpildītājas lēmums izbrīnījis, bet viņa pati šo lēmumu skaidro ar lietuviešu mīlestību.

"Lietuvas "Eirovīzijas" atlasē viss notiek savādāk, bet es nerunāšu par politiku," sarunā ar "Delfi Izklaide" lakoniska ir Samanta un kā lielu plusu kaimiņzemes organizētajā konkursā min to, ka tiek iesaistīta starptautiska un profesionāla žūrija.

"Lietuvā mani mīl un gaida, vienmēr esmu aicināta. Katram sevi cienošam māksliniekam taču ir patīkami, ka viņu sagaida. Šobrīd lietuviešu mīlestība ir acīmredzama," pārliecinājusies Samanta, kura Lietuvas konkursā startēs kopā ar kaimiņvalstī populāro dziedātāju Tadasu Rimgailu.

Tīna skaita, ka vasarā Lietuvā piedalījusies ap trīsdesmit koncertiem, un arī pērnais rudens bijis kaimiņvalstī darbīgs periods.

Drīzumā tiks laists klajā ar lietuviešu dziedātāju Amberlife radītais kopprojekts – jaunas dziesmas videoklips.

Taujāta, kāpēc šogad nav izmantojusi iespēju piedalīties Latvijā organizētajā dziesmu atlases konkursā "Supernova", Samanta Tīna atzīst, ka "neesot bijusi tāda sajūta, ka vajadzētu".

Dziedātāja uzsver, ka gatavošanās šāda tipa pasākumiem prasa ievērojamus laika resursus, kuri ietver arī rūpes par garderobi. "Es nekad nebūšu tā, kas uz skatuves izies ar džinsiem kājās," pārliecināta ir Samanta un atklāj, ka "Eirovīzijas" konkursā kaimiņzemē uzticēsies lietuviešu dizainerim, kurš viņai piemeklējis skatuves tērpu pasteļtoņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!