Foto: Vida Press
Līdz ar Donalda Trampa kļūšanu par ASV prezidentu no Ņujorkas uz Vašingtonu pārvākusies arī ietekmīgā vīra vecākā meita Ivanka (attēlā), kura naski rosās sociālajos tīklos un jau sākusi dokumentēt ģimenes gaitas šajā pilsētā.

Ivanka, kura aizvadītā gada oktobrī atzīmēja 35 gadu jubileju, jau vairāk nekā septiņus gadus ir precējusies ar biznesmeni Džaredu Kušneru. Pāris audzina trīs kopīgos bērnus.

Jaunākais no tiem, 10 mēnešus vecais Teodors, kurš pagaidām vēl nestaigā uz savām kājiņām, šonedēļ pirmo reizi rāpus devies apgaitā pa Baltā nama grīdām, un šis īpašais brīdis iemūžināts aizkustinošā video, ar kuru Ivanka padalījusies savā "Instagram" profilā.

Tiesa, Ivanka ar vīru un trim bērniem Baltajā namā nav apmetusies – viņa ievākusies vairākus miljonus ASV dolāru vērtā miteklī, kas atrodas netālu no nama, kurā pēc prezidentūras termiņa beigām apmetīsies Baraks Obama ar ģimeni.

Tāpat prezidenta meita šonedēļ padalījusies ar unikālu foto, kurā iespējams novērtēt, kā izskatās mazā Teodora jaunā guļamistaba, un ārzemju mediji ir sajūsmā – Ivankas rīcība vieš cerību, ka arī turpmāk viņa sniegs iespēju pa atslēgas caurumu nedaudz palūkot ASV pirmās ģimenītes privātajās gaitās.

Goodnight! 🐻

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Jan 24, 2017 at 5:01pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!