Foto: Instagram.com/candyshopmansion/
Par sevi atkal atgādinājis par Austrālijas bagātāko pleiboju dēvētais tabakas kompānijas "Freechoice Tobacco" mantinieks un izpilddirektors Traverss Beinons, kurš ir viens no pamanāmākajiem un neķītrākajiem bagātniekiem "Instagramā".

Nevienam nav noslēpums, ka Beinona slavas pamatā ir tieksme plātīties ar savu dižmanīgo un izklaidīgo dzīvesveidu, un nesen viņš "Instagram" tīklā publicējis foto, kas ne pa jokam satraucis daudzus.

Fotogrāfija ieturēta Beinona iecienītākajā stilā – viņš ar atkailinātu torsu tapis iemūžināts kopā ar trīs plikām daiļavām, kas vāļājas gultā.

Komentāru sadaļā daži Beinonu saukuši par "sasodītu veiksminieku", bet citus bildīte ļoti satraukusi, jo viena no plikadīdām ir turīgā kunga daiļā sieviņa Taeša.

Jāatzīmē, ka Beinona dzīvesbiedre intervijās savulaik atzinusi, ka viņai pret vīra mīļākajām nav nekādu iebildumu un laulība ar pleiboju ir bez aizspriedumiem, tomēr šoreiz, šķiet, pārītis tomēr pāršāvis pār strīpu.

"Tu esi pretīgs, un tieši tādas pašas ir arī visas tavas meitenes," šķendējies kāds komentētājs, un viņam pievienojušies arī citi satraukti sociālo tīklu lietotāji, kas dusmojušies, ka Beinons propagandējot amorālas vērtības.

Go to bed like...

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Aug 13, 2017 at 5:01am PDT

You already know tho

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Aug 11, 2017 at 5:34am PDT

Up in this

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Aug 2, 2017 at 4:57am PDT

Fuck Average

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Jul 26, 2017 at 5:08am PDT

Wishes come true #TraversBeynonRacing #GrantAWish @icaniwillaustralia

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Jul 11, 2017 at 5:00am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!