Foto: Kadrs no video
Šopavasar pašmāju "YouTube" video blogu veidotāju aprindas un viņu atbalstītājus satricināja vēsts, ka viens no pirmajiem "jūtūberiem" Latvijā Jānis Ābele, kurš bija pazīstams kā Cilvēks ar kameru, nolēmis mest mieru vlogošanai. Šonedēļ publiskota radošās apvienības "EDART.TV" veidota intervija, kurā viņš izskaidrojis savu lēmumu.

Kopš 2010. gada viņa "YouTube" kanāls bija savācis vairāk nekā 36 tūkstošus sekotāju. Tiesa, nesen Cilvēks ar kameru nolēma pamest vlogošanu un izdzēsa visus publicētos video. Intervijā "EDART.TV" Ābele arī apstiprinājis – viņš savu kanālu pārdevis par simbolisku summu, kuru gan viņš nevēlējās nosaukt.

Marta sākumā Ābele "Delfi Izklaidei" apstiprināja, ka video blogu pasauli nolēmis pamest popularitātes dēļ, jo tā kļuvusi par traucēkli. Šonedēļ publicētajā intervijā vīrietis paskaidrojis, ka viņam ne visai patīkot arī tas, ka par viņu raksta prese, jo, kā pats uzsvēris, viņš neesot nekāda slavenība, bet gan parasts cilvēks.

Arī tas, ka cilvēki grib kopā ar viņu nofotografēties, esot kļuvis par traucēkli. Tāpat arī Ābele secinājis, ka viņa popularitāte esot viens no iemesliem, kāpēc viņš nevar atrast darbu.

Savukārt taujāts, ko Cilvēks ar kameru pateiktu, ja pats sevi satiktu pirms desmit gadiem, viņš bijis lakonisks. "Nefilmē tos stulbos "YouTube" video. To es arī pateiktu," piebildis viens no pirmajiem "jūtūberiem" Latvijā. Pilnu interviju iespējams noskatīties šeit.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!