Foto: Privātais arhīvs

21. jūlijā pirmizrādi piedzīvos režisores Grētas Gērvigas filma "Bārbija" ar Margo Robiju un Raienu Goslingu galvenajās lomās. Kamēr pasaule filmu vēl tikai gaida, kāda plastiskās ķirurģijas klīnika Longailendā (ASV) steidz piedāvāt "Malibu paku", proti, pārvēršanos Bārbijā tikai par 120 000 dolāriem, raksta medijs "New York Post".

"Life in plastic — it's fantastic" dziedāja norvēģiete Lēne savā globālajā hitā 1997. gadā. Tagad Bārbiju trakums atgriezies ar jaunu sparu – visi gaida jauno filmu, kas, protams, būs viscaur rozā.

Tikmēr dakteris Skots Blaiers izdomājis jaunu mārketinga plānu, lai savai klīnikai piesaistītu jaunus klientus un klientes. Tapusi "Malibu paka" jeb operāciju klāsts, kas sola pietuvināt izskatu Bārbijas šķietamajai perfekcijai. Piedāvājumā ir triju veidu operācijas ķermenim un divu veidu sejai. Klientes bonusā saņemtu arī zobu un matu balināšanu, rozā manikīru un pedikīru. Uz un no operācijām cilvēki tikšot vadāti rozā korvetē, bet kungi drīkstot izvēlēties arī citu krāsu. Klientu sagaidīs un pavadīs izritināts rozā paklājs, reklamējas dakteris.

Ko tad ietver Malibu paka? Kā skaidro Blaiers, dažām dāmām tā var būt tikai krūšu vai dibena pacelšana, citām krūšu palielināšana, tauku atsūkšana un sejas modifikācijas. Vislielāko interesi izaukusi labiaplastika jeb kaunuma lūpiņu samazināšana. Jāpiezīmē, ka gaidāmās filmas Bārbija Margo Robija nesen ironizējusi – Bārbijai taču vispār nav ģenitāliju!

Kungiem ķirurgs piedāvā tauku atsūkšanu un tā dēvētas "sešpakas" uzburšanu vēderpreses zonā, solot Kena ārieni.

Ķirurgs par pieprasījumu vēl nerunā, taču "New York Post" sazinājās ar divām lēdijām, kuras pošas izmantot iespēju par 120 tūkstošiem dolāru pārvērsties Bārbijā. 29 gadus veca influencere Alise Tīfenvorta (attēlā augšā) saka: "Ja jums saka, ka izskatāties pēc Bārbijas, tas taču ir vislielākais kompliments! Kura gan nevēlas tā izskatīties?"

Jaunā dāma ikdienā ir māklere, viņas pašas miteklis jau iekārtots pēc Bārbijas parauga – viss rozā. "Es vienmēr esmu vēlējusies dzīvot Bārbijas dzīvi, un augstā cena mani nebiedē. Tas ir manas dzīves mērķis," klīnikas piedāvājumu komentē viņa. Kādas manipulācijas no klāsta viņa izvēlējusies sev, sieviete gan neatklāj.

Vēl kāda 29 gadus veca sieviete – bārmene Daniela Martinesa – piedāvājumu izmantos, lai palielinātu savas iespējas "atrast Kenu". Martinesa jau no bērna kājas ir Bārbijleļļu fane un uzskata, ka ārienes maiņa ļaus viņai justies labāk. Operācijas finansēs viņas ģimene, mamma devusi savu svētību, raksta "New York Post".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!