Foto: F64

Miss Universe Latvia 2005 un šova Zvaigžņu lietus dalībniece Ieva Kokoreviča atklāj kritērijus, pēc kuriem jaunajā LNT attiecību šovā Sapņu līgava, izvēlēsies drosmīgus un sirsnīgus vīriešus, kas sacentīsies par uzvaru šovā.

Pirmā LNT šova Sapņu līgava atlase notiks jau piektdien, kad 1000 stiprā dzimuma pretendenti vecumā no 18 - 40 gadiem, iepazīstinās ar savām personībām. Pirmajā atlases kārtā pati šova vaininiece jeb Sapņu līgava Ieva Kokoreviča nepiedalīsies. "100 labākos puišus izvēlēsies LNT radošā komanda, jo man pašai fiziski tas nav iespējams," skaidro Kokareviča un piebilst, ka pati piedalīsies otrajā atlases kārtā, kad no 100 vīriešiem noteiks tos 20, kuri piedalīsies LNT šovā.

"Izvēlēsimies maksimāli dažādu profesiju pārstāvjus. Tiesa gan, mani kritēriji šovā un dzīvē ir atšķirīgi. Taču, ja runājam par kritērijiem, pēc kuriem izvēlēšos šova dalībniekus, jāmin, ka vīrietim jābūt daudzpusīgam. Viņam jāspēj izdarīt dažādas lietas, kā arī jāiztur fiziskie pārbaudījumi un prāta spēles. Vīrietim arī jāprot atrisināt sadzīviski neierastas situācijas, turklāt viņam jābūt ar labu humora izjūtu," Kokareviča uzskaita kritērijus, pēc kuriem izvēlēsies šova dalībniekus.

Daiļajai šova vadītājai nebūt nav svarīgs vīrieša vizuālais izskats, bet rokām gan jābūt koptām, kā arī kājās jābūt tīriem apaviem.

Vaicājot Kokorevičai, vai viņa šovā meklē sev līgavaini, viņa iesmejas un tūlīt paskaidro, ka vīru sev nemklē, bet nekad nesaki nekad. "Nav  zināms, kā viss var pavērsties!?" dziļdomīgi nosaka šova vadītāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!