Pēdējā mēneša laikā skandalozākais no latviešu sportistiem, basketbolists Armands Šķēle, dažādus burziņus regulāri apmeklējis ar jaunu meiteni Elgitu Magoni (attēlā), ar kuru sportists iepazinies kādā no Rīgas klubiņiem.

Neilgi pēc tam, kad atklātībā nonāca fakts par Šķēles jauno mīlestību, pašmāju dzeltenās preses pārstāvji atklāja, ka meitene, ar kuru tiekas 25 gadus vecais sportists, ir nepilngadīga.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Elgita atzina, ka tā tiešām ir taisnība. „Man oktobrī paliek 17 gadi, tā ir patiesība, bet Armands to ļoti labi zina," atzīst meitene.

Tāpat presē pamatīgi iztirzāts Šķēles draudzenes izglītības jautājums, apgalvojot, ka meitene šogad beigusi tikai 8. klasi, jo sekmju dēļ vairākkārt palikusi uz otro gadu.

„Visi runā, ka esmu palikusi uz otro gadu vairākas reizes. Tā nav patiesība - man ir savs iemesls, kādēļ tagad iešu tikai 9. klasē - trīs gadus nodzīvoju Zviedrijā, kur mācījos valodu. Protams, to neviens nezina, tādēļ runā apkārt visādas baumas. Uzskatu, ka par manu privāto dzīvi arī nevienam nekas nav jāzina, bet, ja viss aiziet tik tālu, neatliek nekas cits, kā izstāstīt patiesību," par nepatieso informāciju, kas publiskota medijos, sašutusi meitene.

Viņa uz Zviedriju pēc septītās klases pabeigšanas devusies ar domu, ka dzīvos tur visu mūžu, bet pēc trim gadiem nācies atgriezties un turpināt mācības no tās klases, kurā tās bija pārtrauktas. „Cilvēki tagad kaut ko pārprot un runā visādas muļķības, nemaz nezinot, kā viss bija. Tas ir vienīgais, kas mani uztrauc," atzīst Elgita, kura ar pastiprinātu sabiedrības uzmanību, sākot attiecības ar Šķēli, bija rēķinājusies.

Foto: no Elgitas Magones un Armanda Šķēles privātā arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!