Foto: Mango

Latvijas populārākajām blondīnēm no Latvijas blondīņu asociācijas Go Blonde izveidojusies kāda veselību un skaistumu stiprinoša tradīcija - reizi nedēļā viņas tiekas pirtī, kur apspriež padarīto, kaļ nākotnes plānus, dalās skaistumkopšanas pieredzē un peldas Gaujā.

Uz jautājumu, kā šobrīd klājas Latvijas populārākajām blondīnēm no Go Blonde, organizācijas prezidente un uzņēmēja Marika Ģederte (attēlā) stāsta, ka pērnā gada decembris blondīņu asociācijas aktīvākajām biedrēm bijis emociju un darba pilns. 

"Go Blonde organizācija 5. decembrī izklaides centrā Go Planet kopā sadarbības partneriem organizēja labdarības balli 50 bērniem ar kustību traucējumiem. Arī janvāris sācies ļoti spraigs, patreiz mēs intensīvi gatavojamies Go Blonde festivālam, kas šogad norisināsies 30. maijā. Strādājam gan ar atbildīgajām instancēm, sadarbības partneriem, ārzemju žurnālistiem, gan tūrisma aģentūrām. Šogad nebūs tikai parāde, bet plašs labo emociju festivāls," par darbu trūkumu Ģederte sūdzēties nevar .

Blondīnēm jau par tradīciju kļuvis arī kopīgs pirts apmeklējums. "Kopš septembra katru pirmdienu Go Blonde aktīvās biedres regulāri reizi nedēļā tiekas pirtī, kur apspriežam padarīto, plānoto un apmaināmies ar dažādiem labas sajūtas noslēpumiem, skaistumkopšanas pieredzi. Par tradīciju un rituālu kļuvis lēciens Gaujā, ko veicam, kad 3 – 5 reizes esam apmeklējušas pirti.

Pēdējo reizi Gaujā ielēcām 7. decembrī, kad viena no Latvijas lielākajām upēm vēl nebija aizsalusi. Ir patiess prieks par īstu ziemu, kas atgādina bērnības ziemas," atklāj Go Blonde prezidente.

Marika ar savu ģimeni pa vakariem dodas slēpot uz Siguldu. Savukārt pie viņas ģimenes privātās mājas ir uztaisīts liels laukums slidošanai, kur notiek dažādas aktivitātes uz ledus, bet šajā nedēļas nogalē uz ledus tiks svinēta bērna vārda diena un vīra dzimšanas diena.

Vaicājot, kā blondīnes ziemas bargajā salā kopj savas blondās matu cirtas, Marika, daloties ar skaistumkopšanas noslēpumiem, stāsta: "Gaiši vai krāsoti mati prasa atbildīgu un rūpīgu ikdienas kopšanu, lai saudzētu matu struktūru. Pati dēļ sliktā ūdens Ādažos jau četrus gadus mazgāju matus ar lietus ūdeni, ziemā ņemot ūdeni no Gaujas vai atkausējot sniegu. Neērti, bet esmu jau pieradusi, bet tas palīdz saglabāt nevainojamu gaišu matu toni pēc matu krāsošanas. Pirtī daudz lietojam dažādas kopjošās eļļas matiem, sejas maskas un ķermeņa pīlingus. Kā neatņemama sastāvdaļa pirts rituālā ir ingvera tēja ar medu un dzērvenēm."

Savukārt izklaides portāla Mango lasītājiem Go Blonde prezidente novēl izbaudīt lielisko ziemu, atrast laiku draugiem, uzrakstīt kādu vēstuli ar roku un palīdzēt cits citam.

Mango piedāvā fotogrāfiju izlasi no aizvadītajā gadā notikušajiem blondīņu asociācijas Go Blonde pasākumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!