Foto: F64
Krievijas televīzijas zvaigzne un savulaik par "ballīšu karalieni" dēvētā Ksenija Sobčaka (attēlā) pēdējā laikā nopietni mainījusi savus ieradumus un vētrainas uzdzīves vietā priekšroku devusi veselīgākām nodarbēm.

Kā ziņo Krievijas mediji, pievilcīgā Ksjuša, kura ne reizi vien ierindojusies impērijas iekārojamāko līgavu sarakstos, sabiedrības uzmanību piesaistījusi ne tikai ar saviem darbiem, bet, protams, arī ar aktīvo mīlasdzīvi - vēl nesen tikai retais spēja izsekot līdzi tam, cik bieži jaunā sieviete mainīja savus partnerus.

Pēdējo mēnešu laikā Sobčaka gan ir kļuvusi daudz mierīgāka, bet, jūlija izskaņā viesojoties Jūrmalā, festivāla aizkulisēs klīda runas, ka šobrīd viņa bauda brīvas sievietes statusu.

Pati TV zvaigzne no sīkākiem komentāriem par privāto dzīvi pagaidām atteikusies runāt, bet kādā intervijā viņa atklājusi citu, ne mazāk svarīgu jaunumu - viņa atradusi nodarbi, ar kuru aizvietot seksu.

"Divas stundas ilgs brauciens ar velosipēdu man aizvieto seksu. Brauciens uz divriteņu drauga patērē tikpat daudz enerģijas kā dzimumakts. Vienīgā atšķirība ir tā, ka baudījums turpinās krietni ilgāk. Ticiet man," paziņojusi Ksjuša, bet steigusi arī norādīt, ka šis atklājums nebūt nenozīmē to, ka viņas privātajā dzīvē sākušās kādas problēmas.

Savu aizraušanos ar sportiskām aktivitātēm Sobčaka pierādīja arī šovasar Jaunā viļņa laikā - kamēr citas Krievijas šovbiznesa zvaigznes nelaida garām iespēju līdz agram rītam līksmot daudzajās Jūrmalā notiekošajās ballītēs, jaunā sieviete izvēlējās veselīgu nakstmiegu un agrus rīta izbraucienus ar velosipēdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!