Dažas dienas pēc reģistrēšanās sociālajā tīklā Twitter, kas ir kļuvis arī par krievu hipsteru jaunāko prieciņu, Krievijas "ballīšu karalienei" Ksenijai Sobčakai (attēlā) piepulcējušies vairāk nekā 27 000 sekotāju – līdz ar to Sobčaka sasniegusi savdabīgu rekordu, kā arī iepriecinājusi savus fanus ar dažām privātām fotogrāfijām.

Iepriekš Sobčaka ne reizi vien ne visai glaimojoši izteikusies par pašu tviteri un cilvēkiem, kuri tajā "čivina", tomēr ar laiku viņa ir sapratusi, ka ir grēks atteikties no tāda iedarbīga sevis pareklamēšanas instrumenta.

Tiesa, visos sociālajos tīklos vērojams tāds fenomens kā "viltus slavenības", tāpēc ne visi Twitter lietotāji uzreiz noticējuši, ka tā ir "īstā Ksjuša".

"Internetā mājo visneticīgākie ļautiņi. Kā es jums ar šādu neuzticēšanos pēc pusgada varēšu iesmērēt kādu šampūnu, ko? Nu, es tikai mēģinu. Visiem sveiciens. Šis ir mans pirmais SMS tīklā," savā pirmajā tvītā raksta Sobčaka.

Kad atsevišķi cilvēki vēl joprojām neticēja Sobčakas profila autentiskumam, viņa izsaucās: "Nu, kā lai pierādu? Es taču te esmu jauniņā - gluži kā nevainīga meitene publiskajā namā. Dodiet man iespēju, un rīt es jums nosūtīšu fotogrāfijas, labi?"

Sacīts - darīts: lai pārliecinātu skeptiķus, 29 gadus vecajai meitenei nācās ziedot dažas bildītes no savas privātās kolekcijas, bet pilnīgai pārliecināšanai - arī savu pases fotogrāfiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!