Par pasaules mēroga sensāciju kļuvis kāds piecus gadus vecs suņuks, kurš ar savu neticami mīlīgo izskatu spējis iekarot tūkstošiem cilvēku sirdis visā plašajā pasaulē, ziņo izdevums The Daily Mail.

Pomerānijas špicam Bū izdevies savā sociālā tīkla Facebook profilā iegūt gandrīz divus miljonus fanu - šobrīd fanu skaits ir 1,8 miljoni, bet katru dienu viņu pulkam piepulcējas arvien jauni un jauni Bū fani, un nesen klajā nākusi biogrāfiska grāmatiņa Boo, the life of the world's cutest dog.

Bū profils Facebook tīklā tika reģistrēts 2009.gadā, un mazajam, neprātīgi pievilcīgajam četrkājainim šajā laikā izdevies iegūt vairāk fanu nekā dažai labai pasaules mēroga šovbiznesa zvaigznei.

Lai nodrošinātu fanu uzmanību, suņuka profils tiek regulāri papildināts ar jaunām fotogrāfijām un informāciju par viņa gaitām, un kopā ar burvīgo radībiņu fotografējušās arī sabiedrībā zināmas personas, kuras vēlāk ar šīm bildēm lepojušās savos sociālo tīklu profilos.

Interesanti, ka suņa saimnieks nebūt necenšas izmantot sava mīluļa popularitāti - Bū īpašnieks vai īpašniece savu identitāti ir vēlējusies paturēt noslēpumā un pat neatklāj pilsētu, kurā mīt kopā ar pievilcīgo suņuku.

Bū pievilcības atslēga ir viņa neparastais spalvu griezums - savulaik viņa apspalvojums bijis tik ļoti sabojāts, ka frizieris piedāvājis to nodzīt. Kad suņa saimnieks pirmo reizi ieraudzījis mīluli ar jauno frizūru, viņš bijis šokā, bet vēlāk, kad spalviņa nedaudz ataugusi, sapratis, ka jaunā frizūra Bū ir padarījusi tikai pievilcīgāku, ko apliecinājusi arī draugu un interneta lietotāju sajūsma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!