Visai pamācošs video fragments kļuvis par jaunāko interneta sensāciju – tajā redzams, kādas ciešanas jāpārvar baltkrievu ūdenslīdējam, kad viņa roku ieķēris dzīvnieks, ko mēdz dēvēt par jūras velnu.

Incidents nofilmēts pie Norvēģijas krastiem, kur šie monstri ar neprātīgi aso zobu rindu lielākoties mitinās (angliski tos dēvē arī par jūras mūkiem vai jūras briesmoņiem).

Kā redzams video, ūdenslīdējs vārdā Boriss nav spējis jūras velnu izņemt no tīkla, un tas gandrīz līdz elkonim ierijis viņa roku, turklāt, kā saka pats Boriss, roka sniedzas līdz pat dzīvnieka otrai rīklei.

Tad Borisa kolēģi piedāvā dažādus risinājumus, kā savu biedru atbrīvot, bet lielākoties viņu padomi aprobežojas ar piedāvājumu dzīvnieku nah... nosist.

Tomēr Boriss nav pārliecināts, ka tā vajadzētu darīt, tāpēc viņš piekrīt jūras velna žokļu pārgriešanai, bet pašās beigās viņa roka tiek atbrīvota ar dēļa un caurules palīdzību.

Jūras velni var sasniegt 1,5 metru garumu, bet barību (zivis) viņi lielākoties norij bez sakošļāšanas. Pagājušā gada janvārī pie Norvēģijas krastiem tika noķerts lielākais reģistrētais jūras velns - tas bija 115 kilogramus smags.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!