Foto: Kadrs no video
Par populārāko pērtiķi ASV kļuvis paviāns Mikijs no Sakramento, kurš apliecinājis savu nerātno un nekaunīgo dabu, televīzijas tiešraides laikā ieķeroties krūtī kādai korespondentei.

Sabrīna Rodrigesa centīgi pildīja savus darba pienākumus - kanāla FOX 40 tiešraidē viņa skatītājus informēja par Sakramento notiekošu vīnogu festivālu, un raidījumā bija nolemts skatītājus iepazīstināt arī ar Mikiju.

Iesākumā nekas neliecināja par paviāna neķītrajiem nodomiem - viņš draudzīgi sarokojās ar sievieti, bet jau pēc īsa brīža nolēma demonstrēt savas simpātijas krietni vien intīmākā veidā.

Ar vienu ķepu pērtiķis apķēra sievietes plecu, bet otru ķepu uzlika uz viņas krūts. Veicot šīs darbības, Mikijs turpināja skatīties kamerā un, kā atzinuši daudzi video komentētāji, nekaunīgi smaidīja.

Tiesa, Sabrīna šajā situācijā neapjuka un turpināja profesionāli pildīt savus pienākumus, apliecinot, ka savulaik saņemtā "Emmy" balva kā labākai televīzijas ziņu žurnālistei ir godam nopelnīta.

Starp citu, arī Mikijs ir gana populārs - viņš redzams 2012. gada filmā Rock of Ages, kur dzīvnieks parādās vienā kadrā ar Tomu Krūzu.

Toreiz viņš izpelnījās arī atzinīgus vārdus no filmas režisora Adama Šenkmana, kurš atzina, ka Mikijs ir ļoti jutīgs un emocionāli viegli ievainojams un viņu filmēšanas laikā iemīlējusi visa komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!