Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā liela diena bija dzīvnieku patversmes Ulubele četrkājainajiem iemītniekiem – pie viņiem viesos bija ieradušies vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, starp kuriem bija arī bijusī dažādu televīzijas projektu vadītāja Dagmāra Legante (attēlā pa kreisi).

Slavenību viesošanās patversmē notika labdarības projekta Draugs draugam ietvaros - šobrīd Ulubelē mitinās vairāk nekā 200 pamesti dzīvnieki, kuri ir pelnījuši siltas mājas un mīlestību.

Tāpēc, lai piesaistītu sabiedrības uzmanību un informētu par iespējām palīdzēt mazajiem brāļiem, akcijā iesaistījušies arī 13 atpazīstami cilvēki, kuri kļuvuši par patversmes iemītnieku patroniem. 

Aizvadītajā nedēļā pie četrkājainajiem mīluļiem viesojās volejbolists Aleksandrs Samoilovs, žurnāla Shape galvenā redaktore Gundega Bičevska, TV "seja" Agnese Vārpiņa, paralimpiskais čempions Aigars Apinis, hokejists Artūrs Irbe un citi.

Liels prieks gan Ulubeles darbiniekiem, gan iemītniekiem bija par Legantes atvesto ciemkukuli - viņa patversmē bija ieradusies ar kauliem pilnu kasti, kurus Dagmāra izdalīja patversmē mītošajiem suņukiem. 

Tāpat viesošanās laikā ar fotogrāfa Nila Viļņa gādību tapa Ulubeles iemītnieku un projekta patronu pastaigu fotogrāfijas, kuras no 16. oktobra labdarības projekta Draugs draugam ietvaros būs apskatāmas tirdzniecības centrā Galleria Riga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!