Foto: instagram.com/pompous.albert

Internetā arvien vairāk sev uzmanību pievērš uzpūtīgais jeb pompozais Alberts, kuru daudzi jau paspējuši salīdzināt ar slaveno īgno kaķi (grumpy cat). Selkirkas reksa šķirnes runcim Instagrama sekotāju skaits šajā gadā trīskāršojies, tagad tie jau ir 71 500 sekotāji. Vai pompozais Alberts sasniegs īgnā kaķa slavas augstumus?

Pompozais Alberts dzīvo Soltleiksitijā un viņam ir septiņi gadi. Savu skaisto vārdu kaķis saņēmis par godu Albertam Einšteinam.

"Alberts savu dusmīgo sejas izteiksmi nav mantojis ar laiku, viņš šādi izskatās jau no pirmās dienas, kad kaķēnu atvedām mājās," par sava mīluļa neapmierināto skatienu portālām Pet360 stāsta Alberta saimniece Sūzena Singletona (Susan Singleton).

Pompozajam Albertam ir īpatnējs, balts un cirtains kažoks, mūždien būdams neapmierināts, viņš mazliet atgādina dusmīgu aitu. Kaķim ir izteiksmīgas dzeltenas acis, kuras ir spilgti iezīmētas ar melnu līniju, bet visizteiksmīgākais kaķa izskatā ir niknais skatiens, kas izskatās vēl baisāks, kad runcis paliec galvu uz leju.

Kaķis ir vienmēr aizdomu pilns, bez viņa ziņas mājās nekas netiek ienests, pārbaudīti visi iepirkumu maisiņi, sūtījumi un ciemiņu somas.

Mums ir cilvēki jautājuši, vai pompozais Alberts ir īsts kaķis, jo viņa kažoks un sejas izteiksme rada nedabīgu izskatu, bet tāds nu mums viņš ir.
pompozā Alberta saimniece Sūzena

Par spīti viņa dusmīgajam skatienam, kaķis mēdz būt arī samērā draudzīgs. Albertam patīk, ka viņu mīļo, paņem klēpī un, iesēdinot kastē, velk pa grīdu. Pompozais runcis labi satiekot arī ar bērniem un citiem minkām, bet, protams, brīžos, kad viņš to vēlas.

Pompozajam Albertam ļoti nepatīkot biroja tehnika, katru reizi, kad darbojas kopētājs, printeris vai papīra smalcinātājs, runcis tiem uzbrūkot.

"Mums ir cilvēki jautājuši, vai pompozais Alberts ir īsts kaķis, jo viņa kažoks un sejas izteiksme rada nedabīgu izskatu, bet tāds nu mums viņš ir," smejas interesantā kaķa saimniece.

Ar visu pompozā Alberta foto blogu iespējams iepazīties šeit.

A photo posted by Albert (@pompous.albert) on Dec 1, 2015 at 2:48pm PST

A photo posted by Albert (@pompous.albert) on Dec 6, 2015 at 7:35am PST

A photo posted by Albert (@pompous.albert) on Nov 21, 2015 at 9:01am PST

A photo posted by Albert (@pompous.albert) on Nov 13, 2015 at 6:45am PST

A photo posted by Albert (@pompous.albert) on Nov 2, 2015 at 7:26am PST

A photo posted by Albert (@pompous.albert) on Dec 2, 2015 at 7:13am PST

I love Mondays. (Wink wink) #pompousalbert

A photo posted by Albert (@pompous.albert) on Dec 7, 2015 at 8:00am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!