Foto: Vida Press
Līdzās interneta lietotāju pieprasītajiem kaķu video populāri kļūst arī dažādi dzīvnieciņi, kuriem saimnieki veltījuši īpašus "Instagram" un "Facebook" profilus. Daži no tiem radīti, novērtējot suņuku skaistumu, taču citu mērķis ir pastāstīt par mīluli, kas izglābts no patversmes, tādējādi akcentējot to, ka katrs dzīvnieciņš ir pelnījis vietu zem saules un saimnieka mīlestību. Lūk, esam atlasījuši vairākus mīluļus, kuru stāstā vērts ieklausīties! Pie vairuma atradīsi arī bagātīgu fotogrāfiju galeriju, kurā vari ielūkoties interesanto sunīšu ikdienā.

Apburošs mopsis Homērs, kuram patīk labi paēst

Foto: Vida Press

Homērs ir mīlīgs mopsis no Austrālijas, kuram vienmēr ir laba apetīte. Suns mēdz vēlas pēcpusdienas pavadīt dažādās kafejnīcās un restorānos, ik dienas izbaudot jaunas garšas virsotnes, vēsta "Vida Press".

Lasīt vairāk

Sunīte Kuma lepojas ar modīgākām frizūrām nekā vairums no mums

Foto: @moem_n

Piemīlīgā sunīte Kuma, kuras dzīslās rit šicū un pekinieša asinis, kļuvusi par jauno "Instagram" zvaigzni un ar savu pievilcību iekaro aizvien vairāk sociālā tīkla lietotāju siržu. Viņas panākumu atslēga ir izteikti garais apmatojums uz galvas, kas izskatās gluži kā mati, un saimnieces čaklās rokas, kas sunīti nepārtraukti sapucē kā mazu, daiļu lellīti.

Lasīt vairāk

Īsta vai neīsta? Valdzinošā Šū, kas atgādina plīša sunīti

Reizēm par kādu satiktu sunīti tā vien gribas teikt, ka mīlulis neizskatās īsts un drīzāk atgādina kādu rotaļlietu. Mīlīgais izskats, ko paspilgtina patīkamais un mīkstais kažoks, liek domāt, ka tik lieliski suņi dzīvo gandrīz vai tikai pasaku grāmatās. Taču kāda suņu meitene Šū no Korejas pierāda, ka arī realitātē var dzīvot ārkārtīgi skaisti sunīši.

Lasīt vairāk

Neofīle Mohito – apķērīga suņu meitene, kura uz gultu stiepj rotaļlietas

Suns, kas katru vakaru, ejot gulēt, ņem līdzi citu rotaļlietu – tādu raksturojumu izpelnījusies kāda suņu meitene ASV. Arī viņas saimniece apstiprina, ka mīlule tik tiešām ir diezgan izvēlīga un neatlaidīgi meklē konkrēto mantiņu, kas nepieciešama tieši tajā vakarā. Daudzās un vienādās fotogrāfijas, kurās atšķiras vien izvēlētā rotaļlieta, piesaistījušas tūkstošiem cilvēku uzmanību.

Lasīt vairāk

Suņu dāma Kloja Kardogiana – cienījama vecuma čivava ar milzu mēli

Par čivavām un vecākiem suņiem netrūkst aizspriedumu, uzskata kādas čivavas saimniece ASV. Taču viņa ar savām aktivitātēm sociālajos tīklos aktīvi pauž uzskatu, ka arī suņi-seniori ir īpaši un interesanti. Lūk, Kloja Kardogiana – cienījama vecuma suņu dāma, kuras īpašā pazīme fotogrāfijās ir viņas garā mēle.

Lasīt vairāk

Pasauli satricina nīgrais suns Ērls, kuram nekas nepatīk

"Par ko gan priecāties?" iespējams, šādu jautājumu varētu uzdot nīgrais suns Ērls, kura purniņa izteiksme piesaistījusi vairāku tūkstošu cilvēku uzmanību. Kā jau tas dzīvnieku pasaulē notiek, gan suņu, gan kaķu purniņi mēdz raisīt dažādas asociācijas, un suņuks Ērls ir viens no tiem, kura izteiksme vēsta – "Man nekas nepatīk!".

Lasīt vairāk

Lustīgais Emdžejs, kura plīvojošās ausis kļuvušas par savdabīgu firmas zīmi

It kā parasta darbība, bet – kas par uzmanību! Tā varētu teikt par suņuku Emdžeju, kura vējā plīvojošās ausis kļuvušas par viņa atpazīstamības zīmi un pat zīmolu. Ar viņa plīvojošajām ausīm tiek radītas ne vien fotogrāfijas, bet arī krekliņi un somas. Saimnieki atzīst – cilvēkus tas iedvesmo.

Lasīt vairāk

Suņuks Ralfs, kas priecīgi pozē dažādās pasaules valstīs

Suns, kuram patīk kamera – tā varētu raksturot četrkājaino draugu Ralfu. Suņuks paviesojies vismaz 15 pasaules valstīs, un viņa saimniece fotogrāfijās iemūžināja abu interesantos piedzīvojumus. Ralfa stāsts kalpo par piemēru, ka arī uz ielas pamests sunītis ir pelnījis mīlošus saimniekus un, ka pat nopietna sirds operācija nav šķērslis, lai par četrkājaino draugu rūpētos.

Lasīt vairāk

Vontons Zupa – mīlīgs suņuks ar, iespējams, skaistāko kažoku pasaulē

Jā, tieši zupas vārdā nosaukts kāds suņuks ASV, par kura kažoku sajūsminās daudzi. Tiek pat uzskatīts, ka Vontons varētu būt viens no skaistākajiem mīluļiem pasaulē, jo suņa kažoku apbrīno daudzi. Arī Vontona Zupas saimnieki novērtē mīluļa skaistumu, publicējot dažādas interesantas fotogrāfijas.

Lasīt vairāk

Envija un Zeins – divi mīlīgi sunīši, kuriem patīk apskauties

Kas gan var būt labāks par apskāvienu, ko dāvājam viens otram? Arī suņu pasaulē šī darbība, kā šķiet, tiek novērota, vismaz par to liecina divi sunīši. Viņu saimniece bieži vien novēro savus mājdzīvniekus, šķietami apskāvušos, un tas sajūsminājis arī vairākus tūkstošus cilvēku!

Lasīt vairāk

Iedvesmojošs stāsts par gaišmati un haskiju, kuros mīt ceļotāja gars

Foto: Vida Press

Katrai pasakai ir laimīgas beigas, saka haskija saimniece. Taču šis stāsts vēl ne tuvu nav pie beigām. Sieviete, kura cietusi vardarbīgās attiecībās, adoptējusi haskiju, un nu abi ceļotāji dienas pavada piedzīvojumos, par kuriem var uzzināt visā pasaulē. Kas ir Kairo un kāpēc viņš ir saimnieces Amandas bruņinieks?

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!