Kuram gan nepatīk ceļot! Jā, arī kaķis var kļūt par labu ceļabiedru. Lai arī bieži redzam kaķus, kuri pat baidās paspert soli ārpus mājokļa teritorijas, citi peļu junkuriņi pārvietojas pie pavadas un pat dodas garākos ceļojumos. Iepazīsties ar vienu no viņiem, nepilnu gadu veco Medžiku!

Medžiks ir astoņus mēnešus vecs kaķītis, kuru sākotnēji izglābuši "Instagram" profila "Lilo the Husky" uzturētāji un haskiju saimnieki, "MansDraugs" atklāja Medžika saimniece Ērika. Medžika vārdiņam ir īpašs tulkojums (no angļu valodas vārds "magic" – maģija, burvība), un tas kaķītim piešķir vēl neparastāku nozīmi.

Runcis ar Ēriku dzīvo Vašingtonas pilsētā Sietlā, ASV. Taču kaķītis nekādā gadījumā neesot piesaistīts vienai vietai, jo Medžiks ir ļoti zinātkārs un aktīvs kaķītis, kam sēdēšana četrās sienās nebūt nav raksturīga. Tāpēc kaķis arī izpelnījies iesauku "piedzīvojumu kaķis", ko lieliski raksturo ar viņu publicētās fotogrāfijas. Kalni, upes, meži – elpu aizraujošas ainavas kopā ar saviem saimniekiem redz arī Medžiks.

"Vairāk par visu pasaulē viņam patīk cilvēki, ēdiens, rotaļlietas un kāpšana pa kalniem," savu mīluli raksturoja Ērika. "Viņam patīk iepazīties ar cilvēkiem, bet, kad esam mājās, viņš mums seko ik uz soļa un mīļojas ar mums."

Nepilnu gadu vecais runcis esot visai paklausīgs dzīvnieks, kas apmaiņā pret gardumu izdarīšot jebko, pastāstīja Ērika. "Par ēdienu un gardumu viņš darīs visu, un tādā veidā esam iemācījuši viņam "dot pieci" un nākt pie mums, kad viņu saucam," lepojās Medžika saimniece, piebilstot, ka kaķītis labprāt mīļojas, taču mēdz arī skraidīt viņiem pakaļ pa mājokli. "Viņš ir neapstādināms, negants tīģerēns!"

Jau salīdzinājusi savu mājas mīluli ar savvaļas dzīvnieku, Ērika arī pastāsta, ka Medžiks nesmādē kāpelēšanu gan pa mēbelēm mājoklī, gan arī pa kokiem, sienām un dažādiem paaugstinājumiem ārpus mājas. Tik tiešām – kaķa piedzīvojumu saraksts ir visai plašs un pat pārspēs daža mājās sēdētāja ceļojumu iespaidus. Pārgājieni, gulēšana teltīs, braukšana ar kajaku, peldēšanās, visāda veida nacionālie parki... To visu pieredzējuši ne tikai cilvēki, bet arī četrkājainais draugs!

Lūk, foto galerijā vari ieskatīties Medžika aizraujošajā ikdienā. Citas fotogrāfijas var apskatīt "Instagram" profilā un "Facebook" lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!