Foto: Shutterstock
Zem eglītes svētkos rodam dažādas dāvanas, taču kāda ģimene Floridā, ASV, tās saņēmusi ātrāk. Par dāvaniņām parūpējusies ģimenes mīlule Tinka, kura zem Ziemassvētku eglītes laidusi pasaulē ņiprus kaķēnus.

Priecīgais notikums piedzīvots 17 gadus vecās Danieles Lopezas un viņas ģimenes mājoklī. Kā vēsta "Buzzfeed", kaķenīte Tinka atrasta pirms vairāk nekā gada, klaiņojam pa ielām, līdz Lopezas ģimene uzņēmusies rūpes par kaķenīti. Ja tas nebūtu darīts, iespējams, kaķenīte nemaz neizdzīvotu, pieļāvusi Lopeza. Taču kopš tā brīža mīlule esot kļuvusi par pilntiesīgu ģimenes locekli.

Tā kā tuvojas svētki, arī ģimene savu mājokli izdekorējusi ar svētku egli. Taču neviens neesot gaidījis, ka zem tās parādīsies brīnums kaķīšu izskatā. 14. decembrī savā "Twitter" profilā Lopeza rakstījusi: "Mana kaķene tikko dzemdēja zem Ziemassvētku eglītes."

"Es izdzirdēju maigu ņaudēšanu un nodomāju, ka to izdvesis mūsu otrs kaķītis. Taču tad ieraudzīju pirmo jaundzimušo," notikumus atminējusies Lopeza. "Es biju šokā, sāku skriet pa māju, lai norobežotu Sagvu no pārējiem un paņemtu dvieļus, lai palīdzētu Tinkai." Pēc tam dzimuši vēl četri kaķēni, no kuriem viens diemžēl neesot izdzīvojis.

Kuplā kaķēnu pulka saimnieki priecājušies par šādu notikumu un esot apņēmības pilni paturēt mazos peļu junkuriņus.

Lopeza arī pastāstījusi, ka laimīgais mazuļu tētis dzīvojot ar viņiem kopā. Tas esot Siāmas kaķim līdzīgais runcis Sagva.

Neparastais notikums saviļņojis tūkstošiem "Twitter" lietotāju un piesaistījis vairāku mediju uzmanību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!