Foto: Publicitātes foto
Sniega sega noklājusi gan zemi, gan mājas un automašīnas, un, protams, arī Rīgas Zooloģisko dārzu. Arī dārza dzīvnieciņi uz savas ādas un kažoka izbaudījuši baltās sniega pārslas un aukstumu, un par zvēriņu dienas gaitām kupenās vēsta zoodārza pārstāvju sarūpētās fotogrāfijas.

Fakts, ka pienākusi sniegota ziema, nenozīmē, ka rosība Rīgas zoodārzā apstājas. Gluži pretēji – arī gada vēsākajos mēnešos zoodārzā ir vērts paviesoties. Lai arī daļu dzīvnieku redzēt neizdosies, ziemas apstākļiem nobriedušākie zvēriņi ļausies apskatei un rādīs, ko prot! Daļa dzīvnieku būs pieejami apskatei āra aplokos, bet daļa – iekštelpās.

No 16. decembra līdz pat 29. janvārim zoodārzā darbojas arī īpašās ziemas naktis. Trīs stundas (no pulksten 16 līdz 19) ieejas biļete zoodārzā maksā tikai divus eiro, taču pa tā takām var pastaigāties līdz pat pulksten 21. Tādējādi zoodārza darbinieki aicina ikvienu interesentu izmantot nu jau par tradīciju kļuvušo iespēju redzēt, kā zvēri ne tikai dzīvo, bet arī uzvedas dienas tumšākajās stundās un aukstākajā gadalaikā.

Arī "MansDraugs" pērn, 2016. gadā, paviesojās zoodārzā, lai apskatītu, kā ziemo dzīvnieciņi, kuri zvēri ir apskatāmi āra aplokos un kāpēc ir vērts par zoodārza apmeklējumu padomāt arī laikā, kad temperatūras stabiņš noslīdējis zem nulles.

Lūk, zoodārza darbinieku sagādātās fotogrāfijas! Iespējams, tās dos ierosmi jau šajās brīvdienās ieplānot zoodārza apmeklējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!