Pēc video noskatīšanās, domājams, kāds nebūs izbrīnīts, sak – ko gan var gribēt no gudra putna! Taču pēc kaujas visi ir gudri, un video redzamie biroja darbinieki putniņam noteikti vēlēja labu. Tiesa, sanāca gluži otrādi.

Kāda biroja darbinieki Iževskā, Krievijā, dienas laikā saskārušies ar ziņkārīgu un, kā vēlāk izrādījās, zaglīgu putnu. Vārna radījusi interesi par sevi, pastaigādamies otrpus logam, tāpēc darbinieki nolēmuši, iespējams, izsalkušo putniņu pabarot ar maizīti.

Video redzams, kā sieviete sadrupina maizes šķēlīti, to nobērdama sniegā, lai vārna varētu mieloties. Taču putnu šis gardums neinteresē, vārna maizei pat nepieskaras. Viņu drīzāk interesē, kas notiek biroja iekšienē.

Lai arī video dzirdams, kā darbinieki uzmanās, lai vārna neienāktu iekšā birojā, pēc brīža viņi nolemj to ļaut. Taču turpmākie notikumi pārsteidz, šķiet, itin visus biroja darbiniekus, kuri kļūst par lieciniekiem zādzībai. Nav brīnums, ka vārnu neinteresēja maizīte, jo viņa, staigādama pa palodzi, ieraudzīja tējkaroti krūzē, ko veikli satvēra knābī un aizlavījās prom, drīz vien aizlidojot pavisam.

"Ienāks un vēlāk izlidos," pirms tam teikusi kāda sieviete. Tiesa, tobrīd viņa vēl nezināja, ka vārna izlidos, līdzi paņemdama spīdīgo karoti...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!