Foto: Kadrs no video
Ietiepīgais haskijs Zevs ir atgriezies! Tā gribas iesaukties, redzot kārtējo publicēto video ar stūrgalvīgā šuneļa iebildumiem pret saimnieces vēlmēm. Sunītis jau atkal pierāda, ka ne vienmēr viss notiks citiem pa prātam.

"Ietiepīgais haskijs Zevs nevēlējās pārcelties uz aizmugurējo sēdekli, jo domāja, ka priekšējais sēdeklis pieder viņam," video aprakstā norādījusi Sibīrijas haskija saimniece Lindsija Fleišmana. Uzņemtajos kadros redzams, kā suņuks gaudo ikreiz, kad saimniece viņam lūdz pamest priekšējo sēdekli.

Ietiepīgais haskijs Zevs jau pērn, 2016. gada pavasarī, piesaistīja daudzu interesentu uzmanību. Tieši tad arī radās suņuka atpazīstamības zīme – gaudošana un ietiepība, un tamdēļ mīlulis guva iesauku "Ietiepīgais haskijs Zevs" jeb "Zeus The Stubborn Husky". "MansDraugs" ir ziņots arī par citām haskija izdarībām, piemēram, šeit var vērot, kā Zevs uzstāj uz ūdens liešanu vannā, bet šeit redzamo situāciju daudzi noteikti atpazīs, jo arī sunim nav sveša gulēšana no rītiem! Savukārt šajā video vari skatīt, kā suns uzvedas, kad nevēlas iet pastaigā.

Starp citu, tā vien šķiet, ka Zevs automašīnas ir iecienījis, jo pērn nevēlējās pamest spēkrata bagāžnieku.

Sekot līdzi ietiepīgā suņa dienas gaitām var speciāli izveidotajā "Instagram" profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!