Foto: Publicitātes foto
Nule par brīvu sievieti kļuvusī Meraija 2024. gadu sagaidīja, publicējot retu kadru, kurā redzama viņas sejas "sliktā" puse jeb tā sejas daļa, kura fotogrāfijās izskatoties ne tik labi un perfekti, kā pašai zvaigznei gribētos.

1. janvārī 54 gadus vecā dziedātajā savā "Instagram" kontā publicēja pašbildi, kuru parakstīja ar zīmīgiem vārdiem: "Jauns gads, jauns sākums... fotografējos no savas "sliktās" puses!" Popularitāti guvušajā fotogrāfijā Meraija ir tērpusies mirdzošā zīmola "Retrofête" mini kleitā, bet viņas mati ir ieveidoti lokās.

Meraijas fani par šo fotogrāfiju bija sajūsmā un dāsni apveltīja dziedāju ar komentāriem, sakot, ka viņai nemaz neesot "sliktās" puses.

deutche_welle_video

Par nepatiku pret savas sejas kreiso pusi Meraija atklāti runāt sāka tikai 2016. gadā. Kādā šovā viņa dalījās nepatīkamās atmiņās no savas pirmās fotosesijas, kuras laikā kāda sieviete topošajai zvaigznei pateica: "Šī ir tavā labā puse, ļauj sevi fotografēt tikai no šīs puses." Toreiz Meraija bija vien 19 gadus veca, un kopš tā laika viņa nevarot ciest attēlus, kuros redzama viņas sejas kreisā puse.

2023. gads Meraijai bija pārmaiņu laiks – viņa izšķīrās no sava ilggadējā drauga Braien Tanakas. Neskatoties uz šķiršanos, šķiet, ka Meraija ir laimīgāka nekā jebkad agrāk. Savus "Instagram" sekotājus viņa priecēja ne tikai ar reto pašbildi, bet arī video, kurā redzams, kā dziedāja ļaujas ūdens peldei koši sarkanā kleitā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!