Foto: Vida Press

Pēc septiņu gadu kopdzīves šķirtus ceļus tālāk iet popzvaigzne Meraija Kerija un viņas draugs Braiens Tanaka, kāds zinātājs atklājis medijam "Page Six". Pārim bija visnotaļ prāva gadu starpība, un tas izrādījies liktenīgi.

54 gadus vecās Meraijas Kerijas attiecības ar ilggadējo draugu ir izjukušas, saka kāds pārim pietuvināts cilvēks, un iemesls meklējams tajā, ka Braiens Tanaka vēlējies ģimeni un bērnus. Kerijai šis jautājums vairs nav aktuāls.

Dejotājs Tanaka ir 14 gadus jaunāks par dziedātāju. "Viņš vēlas ģimeni, taču ar Keriju tas nav iespējams," paudis avots.

Popzvaigzne ir māmiņa 12 gadus veciem dvīņiem, kas nāca pasaulē viņas laulībā ar bijušo vīru Niku Kanonu. Savukārt Tanakam savu bērnu nav.

Meraija ar Tanaku sastapās 2006. gadā, viņš bija mākslinieces deju trupā. Taču tikai pēc desmit gadiem abu starpā atplauka romantiskas jūtas. 2017. gadā pāris uz brīdi pašķīrās, taču tad atkal sagāja kopā.

Nu šķiršanās šķiet pavisam īsta. Pāris pēdējoreiz publiski kopā redzēts šā gada martā, savukārt nupat Kerija viena devusies ceļojumā. Dziedātāja arī intervijā tabloīdam "People" šomēnes teica, ka viņai bijis grūts gads.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!