Foto: AFP/Scanpix/LETA

Basketbolists Kristaps Porziņģis 5. aprīļa rītā pamodies no daudzām apsveikumu pilnām ziņām. Viņa izteiksmīgais, 218 centimetru garais augums bija izmantots kā metafora, un paša vārds pieminēts repera J. Cole jaunajā dziesmā "Huntin’ Wabbitz".

@iinangelo #greenscreen J Cole dropped a Kristaps Porzingis bar #foryou #nba #nbabasketball #basketball #celtics #bostonceltics #jcole ♬ original sound - iinangelo

"I just want to kick back, take trips, make big chips stack till they’re tall as Kristaps," J. Cole repo, "Me and your squad is mismatched. Your calves ain’t strong enough to follow his path." Vēstījums dziesmā "Huntin’ Wabbitz", kas aptuveni būtu tulkojams kā – "Es vienkārši gribu atpūsties, doties ceļojumos, sakrāt lielos žetonus, līdz tie ir tikpat augsti kā Kristaps. Es un tava komanda nesakrīt. Tavi ikru muskuļi nav gana stipri, lai sekotu viņa pēdās."

Porziņģis izdevumam "Boston.com" sacījis, ka 5. aprīļa rīts esot sācies citādi: "Kad pamodos, manā telefonā bija gūzma sajūsminātu ziņu par manis pieminēšanu dziesmā. Tas ir diezgan forši," atzinis latvietis.

Vaicāts, vai iekļaušana repa dziesmā varētu būt viens no viņa sasniegumiem un mērķiem, viņš iesmējies: "Nezinu gan, bet čempionātā es gribu uzvarēt. Ir diezgan forši, ka J. Cole par mani repo. Tas nav nekas tāds, uz ko es būtu cerējis, tomēr patiešām lieliski!"

Atgādinām, ka mūsu Kristaps pirmdien atzīts par NBA aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju. Porziņģis četros uzvarētos "Celtics" mačos vidēji spēlē izcēlās ar 19,8 gūtiem punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un trim bloķētiem metieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!