Foto: LETA/Privātais arhīvs

Savu pirmo lielo interviju pašmāju glancētajā presē sniegusi influencere un jaunā uzņēmēja Laura Vizla, kura plašāk pazīstama kļuva kā izcilā basketbolista Kristapa Porziņģa mīļotā sieviete. Vizla žurnālā "Santa" atklāj, ka tik tiešām abu attiecības ir izirušas, taču viņa to neizjūtot kā traģēdiju.

NBA basketbolists Kristaps Porziņģis ar rīdzinieci Lauru Vizlu bija kopā trīs gadus. Pērnā gada izskaņā uzvirmoja runas, ka skaistais mīlasstāsts beidzies – Laura vairs nebrauca pie sava puiša uz Ameriku, kā arī no "Instagram" platformas pazuda praktiski visas mīlnieku kopbildes.

Populārā izdevuma "Santa" februāra numurā Vizla atklāj, ka savulaik Kristaps viņai pirmais uzrakstījis vēstulīti, taču viņa uz to nav atbildējusi, jo tobrīd draudzējusies ar citu puisi. Vēlāk attiecības tomēr uzplauka. Tagad, pēc vairākiem gadiem, abi ir izšķīrušies.

"Bet nav notikusi traģēdija, šo šķiršanos nevērtēju kā zaudējumu. Mēs viens otru ļoti cienām, viņš ir lielisks. Man bija jāpaiet malā, jāapsēžas un jāpadomā. Iespējams, esmu tāds cilvēks, kas vienmēr ļoti daudz ir koncentrējies uz citiem. Bet esmu jauna, un, lai būtu pa īstam laimīga, man ir svarīgi attīstīties. Bet to ir grūti izdarīt, ja dzīvo vairāk otram, nevis sev," žurnālistei Inetai Meimanei teic Vizla, kura šomēnes svinēs 26. dzimšanas dienu.

Laura Vizla patlaban ir brīvas sievietes statusā un jaunas attiecības nemeklē. Jāpiebilst, ka Kristaps Porziņģis savas privātās dzīves pavērsienus līdz šim nav publiski komentējis.

Pilna intervija ar Lauru Vizlu izlasāma žurnāla "Santa" februāra numurā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!