Foto: Privātais arhīvs

Publiskajā telpā jau kādu laiku izskanējušas baumas par iespējamu Kristapa Porziņģa un Lauras Vizlas attiecību noslēgumu. Iepriekš viņa mīļotā meitene Laura Amerikā dzīvoja kopā ar draugu, taču šoruden atgriezās Latvijā viena. Taču tas, protams, līdz galam nebija apstiprinājums abu attiecību izirumam! Tomēr šonedēļ vērīgākie sekotāji ir vienisprātis, ka caur sociālo tīklu kontiem abi devuši pārliecinošu apstiprinājumu attiecību beigām no soctīklu kontiem pazudušas kopbildes.

Runas par abu šķiršanos aizsākās jau vasaras beigās, kad Laura, atgriežoties Latvijā, turpināja dalīties tīklos ar savu bezrūpīgo dzīvesveidu te treniņzālē, te pastaigās ar sunīti Sonju, te restorānos un automašīnās. Tomēr ne ierakstos, ne storijos vairs nebija manāma Kristapa Porziņģa klātesamība. Jau labu laiku no tā visa ir liels klusums! Tas, protams, radīja aizdomas par viņu saikni, jo visiem ierasts bija, ka Porziņģa mīļotā meitene viņam allaž bijusi blakus.

Ne tikai nepavadītais laiks kopā, bet arī izņemtās bildes un Vizlas neaktivitāte (meitene jau labu laiku vairs nevienai Porziņģa sociālo tīklu publikācijai nav spiedusi "like", kā to bija radusi darīt agrāk) ir bijis liels pamudinājums domāt, ka abi lēmuši katrs iet savu ceļu. Pēdējā kopbilde, kas vēl nesen bija aplūkojama Porziņģa profilā, bija no Ziemassvētku svinībām, kurā redzams basketbolists, blakus mīļotā un sunīte Sonja.

Sabiedrībā, bez šaubām, klīst dažādas versijas par šķiršanās iemeslu.

Tomēr kā liecina Lauras Vizlas pēdējie video sociālajā medijā "TikTok", viņa šobrīd par notikušo nebēdā un modi svin Polijā, Varšavā. Tur ar krāšņām svētku svinībām tiek atzīmēta masu zīmola "H&M" sadarbības kolekcija ar luksusa modes namu "Paco Rabanne". Tiesa, publicētajā video skan zīmīgs audio ar teikumu, ka "šis telefona numurs vairs nav sasniedzams".

@lauravizla #rabannehm ♬ NEW PHONE - Connor Price & Ktlyn

Visiem labi zināms, ka Porziņģa mīļotā sieviete nereti demonstrēja somiņas vairāku tūkstošu dolāru vērtībā un krāšņus tērpus, kas uz viņas trenētā auguma izskatījās lieliski. Skaidrs, ka par ikdienas finansēm Vizlai galvu nebija jālauza, tomēr kādreiz, pirms iemīlējās basketbolistā, meitene darījusi arī tādus darbus, kuros augsta kvalifikācija nav nepieciešama. Par to vairāk vari izlasīt šajā rakstā. Pēc redzētā sociālajos tīklos sabiedrība uzskata, ka Porziņģis meitenei atstājis Rīgas dzīvokli, mašīnu un naudu.

Vēl nesen Vizlas "Instagram" saturs interesēja 35 tūkstošiem sekotāju, bet tagad šis skaits ir audzis virs 40 000.

"Delfi" sazinājās ar Lauru Vizlu, tomēr pagaidām atbilde nav saņemta – ne apstiprinājums, ne noliegums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!