Foto: Privātais arhīvs

Izcilais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis šobrīd debitē NBA kluba "Celtics" sastāvā. Lai gan iepriekš viņa mīļotā meitene Laura Vizla Amerikā dzīvoja kopā ar draugu, šoruden Vizla uzturas Latvijā. Kā raksta izdevums "Privātā Dzīve", izskatīgā jauniete šeit nule nodibinājusi savu uzņēmumu, bet brīvajā laikā bauda sabiedrisko dzīvi, katrai iziešanai tērpjoties dārgi un glamūrīgi.

25 gadus vecā influencere pagaidām nav devusies pie sava mīļotā uz Bostonu, bet gan uzturas Rīgā. Viņa dzimtenē reģistrējusi jaunu uzņēmumu – SIA "Vizla", apmaksātais pamatkapitāls – 2800 eiro.

Kā vēsta "Privātā Dzīve", firmas darbības veids "Lursoft" datu bāzē norādīta "mazumtirdzniecība pa pastu vai internetveikalos". Jaunais uzņēmums reģistrēts kādā dzīvoklī Rīgas klusajā centrā, un Vizla ir vienīgā tā īpašniece un valdes locekle.

Žurnāls arīdzan atzīmē, ka izskatīgā dāma rūpīgi gatavojas katrai iziešanai pašmāju sabiedrībā, ierasti izvēloties sevišķi dārgu zīmolu drēbes. Tā, piemēram, apmeklējot maksātspējīgās publikas klientu balli veikalā "Sky&More", Vizla bija tērpusies tūkstošiem eiro vērtā ansamblī – tērpa augšdaļa no "Balenciaga" vien maksājot 3780 eiro.

Savukārt repera "50 Cent" koncertu Rīgā Vizla apmeklēja sportiskā un vienkāršā, tomēr ļoti dārgā koptēlā. Izdevums aplēsis tā izmaksas: "Loewe" krekliņš – 320 eiro, "The Attico" bikses – ap 1000 eiro, "Saint Laurent" somiņa – 3960 eiro.
Foto: Privātais arhīvs

Pilns raksts lasāms 17. oktobra izdevumā "Privātā Dzīve" vai vēlāk portālā "Santa.lv"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!