Foto: Privātais arhīvs

Latvijas basketbola izcilnieka Kristapa Porziņģa mīļotā meitene Laura Vizla 3. februārī svin dzimšanas dienu – šogad viņai aprit 25 gadi. Vizlas jaunkundzes dzimšanas dienu mīlnieki svinēja smalkā Vašingtonas restorānā, liecina jaunās dāmas publiskotais "Instagram" vietnē.

Dejotāja un kosmetoloģijas studente Laura Vizla jau gandrīz trīs gadus ir kopā ar slaveno basketbolistu, un abu mīlasstāsts savā piemīlīgumā nav pārtrūcis ne uz brīdi – kā viens, tā otrs sociālajos tīklos publisko sirsnīgus mirkļus no kopābūšanas ikdienā.

Izņēmums nav arī Vizlas jaunkundzes šūpļa svētki. Atzīmējot draudzenes 25. jubileju, Porziņģis viņu sveicis, atgādinot pērnā gada dzimšanas dienas video, kas sportistam ļoti gājis pie sirds. Proti, pirms gada ap šo laiku Vizla atzinās Porziņģim, ka viņai sanācis apskādēt puiša mersedesu. Porziņģis šo atzīšanos filmēja un šogad atkal atcerējies. "Mans mīļākais video par godu tavai dienai," to komentē sportists, savukārt Vizla piebildusi, ka šogad braukusi itin labi.

Vizlas dzimšanas dienu pāris devies nosvinēt plašākā lokā Vašingtonas restorānā "Fiona", kur gaviļniece saņēma arī personīgu vēstījumu no šefpavāra Fabio Traboči. Pāris restorānā baudīja dažādus smalkus ēdienus un glaunus dzērienus, kuru etiķetes Vizla labprāt rādīja saviem teju 36 000 "Instagram" sekotāju. Itāļa Traboči restorāns Vašingtonā var lepoties ar "Michelin" zvaigzni jeb augstāko atzinību pavārmākslā.

Rīdziniece Laura Vizla ASV gan dzīvo, gan trenējas kopā ar savu draugu. Porziņģim mainot NBA klubus, mīļotā meitene allaž dodas viņam līdzi uz klubu pilsētām, un regulāri parāda savu glamūrīgo dzīvi – te treniņzālē, te pastaigās ar sunīti, te restorānos un automašīnās. Porziņģa brīvlaikos pāris arīdzan iecienījis ceļošanu, tostarp uz dažādām eksotiskām vietām, bet bieži vien abi laiku pavada savā dzimtenē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!