Foto: Privātais arhīvs
Dejotāja un kosmetoloģijas studente Laura Vilza mūsdienu manierē atzīmējusi savu attiecību gadadienu, proti, viņa saviem 35 tūkstošiem "Instagram" sekotāju vēstījusi, ka 22. augustā aprit divi gadi, kopš viņa ir kopā ar basketbola izcilnieku Kristapu Porziņģi.

Iepriekš pašmāju dzīvesstila prese allaž spekulēja, cik tad ilgi Vizlas jaunkundze ir kopā ar slaveno basketbolistu, un nu viņa pati viesusi skaidrību: abu mīla ilgst jau divus gadus. "Divi gadi mīlestības," instagrama "storijos" rakstīja daiļā Vizla, publiskojot maiguma pilnus kadrus ar mīļoto.

Basketbolists ilgu laiku savus fanus turēja neziņā, vai tiešām viņa sirdsāma ir izskatīgā karsējmeitene Laura, kura jau 2021. gada sākumā internetā deva mājienus, ka ir kopā ar Porziņģi. Pats sportists pirmo kopbildi publiskoja tikai tā paša gada rudenī. Viņš savu draudzeni dēvē par "maziņo".

Laura Vizla gan dzīvo, gan trenējas kopā ar savu draugu. Porziņģim mainot NBA klubus, mīļotā meitene allaž dodas viņam līdzi uz klubu pilsētām, un regulāri parāda savu glamūrīgo dzīvi – te treniņzālē, te pastaigās ar sunīti, te restorānos un automašīnās. Porziņģa brīvlaikos pāris arīdzan iecienījis ceļošanu, tostarp uz dažādām eksotiskām vietām, bet bieži vien abi laiku pavada savā dzimtenē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!