Foto: Privātais arhīvs

2. augustā ievērojamais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis svin 28. dzimšanas dienu. Šos svētkus viņš sagaida pilsētā, kurā dzimis – Liepājā. Tur 2. augusta vakarā bija plānots priecēt basketbola līdzjutējus visā Latvijā pārbaudes mačā, gatavojoties Pasaules kausam. Tikmēr Porziņģa mīļotā meitene Laura Vizla sveic viņu arī "Instagram" platformā.

Drauga dzimšanas dienai par godu Laura Vizla internetē ievietojusi fotogrāfiju un video karuseli – mīlīgus mirkļus no savas ikdienas kopā ar slaveno basketbolistu. Nozīmīgs abu prieka avots ir suņuks Sonja – ar to Porziņģis nofotografēts guļamistabā.

"Visu to labāko un vēl vairāk," savam draugam vēl Vizlas jaunkundze.

Viens no video ir īpaši smieklīgs – draudzene tuvplānā nofilmējusi, kā Porziņģa matu kodaļa spraucas cauri cepures sietiņam. "Kas tur ir?" sportists vaicā.

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

"Delfi" jau vēstīja, ka Porziņģis līdzās citiem latviešu basketbolistiem šobrīd uzturas Liepājā. Nozīmīgajā mačā - pirmajā pārbaudes spēlē ar Zviedrijas valstsvienību Porziņģis gan nespēlēs. Tas kļuva zināms trešdienas pēcpusdienā. "Delfi" piedāvās spēles teksta tiešraidi pl.19.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!