Foto: Publicitātes foto

Ar vērienīgu ballīti 19. aprīlī, naktsklubā "Crystal Club", radiostacija "TOP Radio" nosvinēja savu 30 gadu jubileju. Svinībās bija pulcējušās sabiedrībā zināmas personības, kā arī pie radio ētera personībām svinībās klātienē varēja pievienoties ikviens radio klausītājs.

Vakara gaitā uz skatuves kāpa ne vien radio ētera personības, daloties savās atmiņās un spilgtākajos stāstos par šajos gados piedzīvo, bet arī vairāki mūziķi. Sanākušos viesus ar muzikālajiem priekšnesumiem priecēja dziedātāja Diāna Paško, šova "Hits 300 minūtēs" uzvarētāja Eleonora Giberte, kā arī viena no radio ētera personībām – Ruzanna ar savu grupu "Uncov’r Band".

Dzimšanas dienas svinības tika atklātas jau 4. aprīlī, kad ētera personības Andrejs un Nataša aizvadīja radio ēterā 30 stundu maratonu, visu šo laiku saglabājot saikni ar radio klausītājiem. Pie viņiem uz studiju ieradušies bija visdažādākie viesi, bet naktī tika īstenotas trakas idejas.

Nataša izaicināja Andreju uztaisīt jaunu tetovējumu un rezultātā viņš uz rokas to arī ieguva. Bet pēc 18 ēterā pavadītām stundām, Andrejs nolēma Natašai atriebties, viņš tiešajā ēterā aicināja kādu no klausītājiem atbraukt uz studiju un uztaisīt Natašai pīrsingu, kas arī tika īstenots.

Par godu trīsdesmitajai gadadienai, klausītājiem bija iespēja tikt arī pie vērtīgām balvām, kopējā balvu fondā izspēlējot 3000 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!